Logitech G29 Almaya Değer Mi?

selosben

Megapat
En ucuz vitessiz şekilde 1900 TL'ye bulunuyor. Almak istiyorum ama sanki oynarım ama çok oynamam gibime geliyor ürünün 2.elleri de ucuz değil. Tam karar veremedim sizce değer mi?

Aynen simulasyon oyunlarını seviyorsan ET2, Assetto Corsa, F1, LFS, rFactor, Forza gibi oyunları seviyorsan uzun saatlerce oynuyorsan alınır. Alınır da 1900 TL çok fazla. G920 modeli indirimlerde 1500 TL altına düşebiliyor.

Ben yerinde olsam alırdım. Yeni çıkacak olan Forza Horizon ve Need For Speed oyunları oynamak güzel olurdu açıkçası. Arkadaşlar galiba hikayesi bitmiş oyunda direksiyon kullanmanın 1 saatten fazla keyif vermediğini söylüyor :) Orası öyle fakat hikayeli oyunlarda oyunu bitirine kadar keyfini çıkarırsın.
Bir de GTA 6 çıktıktan sonra o mapın içinde direksiyonla oynamak ufff. :)

Ben yerinde olsam alırdım. Yeni çıkacak olan Forza Horizon ve Need For Speed oyunları oynamak güzel olurdu açıkçası. Arkadaşlar galiba hikayesi bitmiş oyunda direksiyon kullanmanın 1 saatten fazla keyif vermediğini söylüyor :) Orası öyle fakat hikayeli oyunlarda oyunu bitirine kadar keyfini çıkarırsın.
Bir de GTA 6 çıktıktan sonra o mapın içinde direksiyonla oynamak ufff. :)
Almayı istiyorum ama az para da değil maalesef. Benim arkadaşlarım sürekli oynuyorlar onlar için mükemmel olur ama ben onlar kadar değilim. Büyük ihtimalle almam bilgisayarıma M.2 SSD falan alırım benim için daha iyi olur takviye yapmış olurum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı