Logitech G29 Direksiyon Seti İncelemesi - G29 vs G27

Sonda yazdığınız kısım çok hoşuma gitti. Güle güle kullanın.

G29 alacağım fakat çok kararsızım. 1500TL'ye değer mi bilemiyorum.
1500'e sıfır olarak vites kutu ile birlikte alınabiliyor. Satmaya kalktığında ise yine iyi ihtimalle söylüyorum 1200'e alıcı bulursun, garantisi büyük oranda devam ediyorsa tabi.

Güzel bir masan - güzel bir monitörün - güzel bir oyuncu kasan varsa - ses sistemin varsa ve tat veren oyunları biliyorsan ilk 1 ay kesintisiz zevk yaşarsın Sonraki 2. ve 3. ayda rutinleşir ve satma noktasına gelirsin.

İşini gücünü eline almış insanlar köşeye koyar, canı sıkılınca oynar. Ama bizde her kuruş değerlidir, paranın en önemli en değerli olduğu vakit gençlik zamanları çünkü.
Daha iyi bir fikrin varsa sıfır olarak alma derim, daha iyi bir fikrin yoksa garantili temiz bulmaya çalış.
Sıkılıp, merakını kaybeden ve acilen satma korkusuna kapılıp 950-1000TL'ye bırakan çok satıcı çıkıyor, halbuki 1 hafta beklese 1200'den alıcı bulacak

Geçenlerde buldum aldım ama hoşuma gitmedi ne gibi derseniz o kadar paranın üstüne oynayamadım zevk alamadım çok pahalı tekrar sattım aynı paraya

Geçenlerde buldum aldım ama hoşuma gitmedi ne gibi derseniz o kadar paranın üstüne oynayamadım zevk alamadım çok pahalı tekrar sattım aynı paraya
Kaça buldun ayıptır sorması? Vites dahil miydi?

@BilgisayarKurdu Merhabalar, son zamanlarda ETS 2 için bu tarz bir direksiyon seti düşünüyordum ve G29 hakkında araştırma yaparken yıllar önce sizin tarafınızdan açılmış Ferrari Model koltuk incelemesini vs. okuduğum zamandan isminizi hatırlayınca mutlu oldum açıkçası Bir sorum olacaktı size direksiyon setini bir şekilde ucuza alıp kârla sattığınızı belirtmişsiniz bende kısa zamanda satın almayı düşünüyorum da acaba nereden satın aldığınız hakkında bilgilendirebilir misiniz?

Yorumun için çok teşekkür ederim, siz mutlu olunca beni de mutlu ediyorsunuz
Özellikle satın aldığım bir yer yok, internette ilan açan herhangi birileri kısacası. G29 tarzı cihazlar telefon gibi kolay kolay bozulmadığı veya parçası değişmediği için, üretim tarihi henüz yakın olduğu ve çoğu sorunsuz cihazlar olduğu için bu yolu düşünmüştüm.

950-1000TL'ye vites dahil faturalı biçimde satan, deneme imkanı veren olursa denemeden alıyorum
Ama satın aldığın şey ne kadar ucuz ise kar oranın da bir o kadar ufak oluyor. Rakamı biraz daha yükseltmeyi düşünüyorum ki kar oranı da artsın.

Denk gelirse alıyorum zaten, fazla aceleci davranmamak lazım, asıl işimiz değil nasıl olsa. Ticareti - yatırımı öğrenmek, el yatkınlığı kazanmak için yapıyorum daha çok. İleride gayrimenkul alım satımı da yapmak istiyorum çünkü.

Anladım o zaman sahibinden de biraz ilan kovalıyım bulurum heralde illaki. Çok teşekkür ediyorum tekrardan, ticaret hayatında başarılar dilerim şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…