Logitech G300s alınır mı?

Fareyi yaklaşık 4 yıl önce almıştım fare boyutu rahat bir şekilde kayması tepkime süreleri ve 4x3 komut tuşuna sahip olması en beğendiğim özelliklerinden 4x3 dediğim olay farede 4 tuş var 3 renk var bir tuş için her renkte farklı komut ayarlayabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra hassasiyyet tepkime süresi renkler ve tuş komutları düzenleyebileceğiniz karışık olmayan hoş bir uygulaması var. Sağlamlık konusuna gelince ise işler biraz değişiyor. Fareyi 2 yıl kullandıktan sonra sağ tık basmamaya başladı ve bir süre sonra tamamen gitti. O zamanlarda fare'yi 79tl'ye almış olsam da 2 yılda gitmesi sinirimi bozmuştu ve Logitech desteğe hemen yazmıştım."Sağ tık durduk yere gitti" diye kısacık bir sebep yazdım benden fare altındaki P/N numaralarını istediler ve hiç sorgulamadan yenisini 2 gün içerisinde gönderdiler. Şimdi yeni geleni kullanıyorum eskisi ise hala elimde bu yeni geleninde sağ tuşu 2 yılda bozuldu bu sefer yazmadım yandaki tuşlara sağ tık komudu atadım başta biraz zor gelse de kısa sürede alıştım hatta normal fare kullanırken parmağım sağ kaymaya başladı böyle kullanmaktan. Kısa kesersem 2 yıl içerisinde her türlü bir yeri bozuluyor onun dışında kullanım konusunda çok iyi destek ekibi konusunda yine çok iyi(kullanım: 8, destek: 10, sağlamlık: 5)şu an fiyatı 189TL civarı bu fiyata önermem fakat 150 veya aşağı bir fiyata bulursanız kesinlikle değer.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıl boyunca kullandım, 3 yıl sonunda sağ tık biraz zorlanmaya başladı ( 3 yıl lol oynadım iyi bile dayandı. 😀 ). Lehimle macro tuşu yerune koydum hâla kullanmaya devam ediyorum, ben çok memnun kaldım simetrik hem mause solak olduğum için almıştım pişman etmedi beni.

LOL oynayanlar kendi belli etmiş hemen. :D Benim farem de LOL uğruna gitti...
 
Haziran ayında 1 yıl olacak :) Gayet memnunum. FPS oyunları da oynuyorum. Tek kötü yanı küçük olması.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı