7 Eylül 2015 Mesaj: 8 Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum hakkını veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum hakkını veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #2 Sesini daha etkili kullanmalısın. Işık kötü gelmiş diyebilirim. Müziğin sesini kısmalısın. İnceleme videosu biraz daha uzun olabilirdi. Başarılar.
Sesini daha etkili kullanmalısın. Işık kötü gelmiş diyebilirim. Müziğin sesini kısmalısın. İnceleme videosu biraz daha uzun olabilirdi. Başarılar.
KS KS enes13mes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 385 Makaleler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #3 Yapıcı eleştirileriniz için teşekkürler
Denklem2a Hectopat Katılım 10 Haziran 2015 Mesajlar 115 Makaleler 5 Yer Isvicre Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #4 Guzel bir urun inceleme icin cek tesekkurler, iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle
Uğurcan Aydoğdu Megapat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 439 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F,RTX 4060,2x8 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Halkla İlişkiler 7 Eylül 2015 #5 Çok kısa olmuş onun dışında gayet iyi. Bende kendi çapımda set sipariş ettim. Logitech g230, logitech g300s, a4 tech bloody b120.
Çok kısa olmuş onun dışında gayet iyi. Bende kendi çapımda set sipariş ettim. Logitech g230, logitech g300s, a4 tech bloody b120.
KS KS enes13mes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 385 Makaleler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #6 Uğurcan Aydoğdu dedi: Çok kısa olmuş onun dışında gayet iyi. Bende kendi çapımda set sipariş ettim. Logitech g230, logitech g300s, a4 tech bloody b120. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Söyleyecek birşey bulamadığım için kısa oldu kusura bakmayın
Uğurcan Aydoğdu dedi: Çok kısa olmuş onun dışında gayet iyi. Bende kendi çapımda set sipariş ettim. Logitech g230, logitech g300s, a4 tech bloody b120. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Söyleyecek birşey bulamadığım için kısa oldu kusura bakmayın
K ^ !KarambiT! ^ Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 404 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #7 Çok güzel video olmuş birkaç eksiğin olsa da. G300S gerçekten fiyatının hakkını veriyor. Elim biraz küçük olsa bende alırdım.
Çok güzel video olmuş birkaç eksiğin olsa da. G300S gerçekten fiyatının hakkını veriyor. Elim biraz küçük olsa bende alırdım.
KS KS enes13mes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 385 Makaleler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #8 Silinen üye dedi: Çok güzel video olmuş birkaç eksiğin olsa da. G300S gerçekten fiyatının hakkını veriyor. Elim biraz küçük olsa bende alırdım. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğin gibi. Kim istemez ki G520 falan almayı ama bütçe yetersiz kalıyor.
Silinen üye dedi: Çok güzel video olmuş birkaç eksiğin olsa da. G300S gerçekten fiyatının hakkını veriyor. Elim biraz küçük olsa bende alırdım. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğin gibi. Kim istemez ki G520 falan almayı ama bütçe yetersiz kalıyor.
S Silva Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 768 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #9 Güzel bir inceleme olmuş. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.