Logitech G305 alınır mı?

Bütçe
1000 TL altı
Teşekkür ederim hemen alıyorum.
Ayrıca bu arkadaş da alıp memnun kalmıştı:

Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz. İncelemede de merakınızı giderecek bazı şeyler olabilir.

Ayrıca bu arkadaş da alıp memnun kalmıştı:

Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz. İncelemede de merakınızı giderecek bazı şeyler olabilir.
İlginiz için teşekkür ederim tekrardan iyi akşamlar.

G305'in skatezleri siyah Viper Mini'nin beyaz, ayrıca Switch'leri daha kötü ve daha ağır. Sadece sensör olarak daha iyi. O da fazla bir fark değil. Bunların hepsini hesaba katsak G305'e 850TL vereceğime giderim Viper Mini alırım daha iyi. Viper Mini'ye rezalet bir mouse demek nasıl bir kafa anlamıyorum.

Basilisk V3 ağır ve büyük bir mouse. Ayrıca kablolu. Bunları sıkıntı etmiyorsanız alınabilir. Eliniz palm tutuşta kavramaya yetecektir diye düşünüyorum.

Tamam peki neden rezalet olduğunu söyleyeyim.
1-tutuş hissiyatı berbat ötesi.
2- Click sesi berbat ve zor basılıyor ama sonra alışırsın mühim değil (optik Switch)
3-kaydırma tekerleğini aşağıya kayıdırıyorum yukarı gidiyor nasıl iyi bir mouse olabilir Allah aşkına bana bir söylesene kronik sorun desen zaten var mouse ta.

2- Click sesi berbat ve zor basılıyor ama sonra alışırsın mühim değil (optik Switch)
3-kaydırma tekerleğini aşağıya kayıdırıyorum yukarı gidiyor nasıl iyi bir mouse olabilir Allah aşkına bana bir söylesene kronik sorun desen zaten var mouse ta.
Tutuş hissiyatı? Elin uymuyorsa senin problemin. Mouse tekerleği de öyle kısa sürede bozulmuyor. Ayarlarından bir şey ellemişsindir stabil aşağı yapınca yukarı, yukarı yapınca aşağı kaydırıyosa.

Sana çakma denk gelmiş sanırım bu mouse un çakması arkadaşıma denk gelmişti. Bu mouse un bile çakması çıktı mantığa bak 😂 bu sorunların hiç biri bende yok. Elinize küçük geliyordur o ayrı ama diğerleri bende asla olmadı.

Siyah ve beyaz olması değil sadece Viper Mini'nin skatezleri ptfe. Ptfe skatezler diğer skatezlere göre çok daha kaygan ve dayanıklı diye biliyorum.

Tamam çok teşekkür ederim. Lenovo Legion M600s almaya karar verdim o zaman. İyi geceler iyi akşamlar.

Hocam aldıysan mouseu deneyimlerini belirtir misin? @328914

Elimde şu anda 4-5 senelik g102 ve 1 senelik razer viper mini var. g102 nin çalışmayan hiçbir şeyi yok. Razer ise arkadaşın da dediği gibi scroll rezil ötesi 6 ay kadar düzgün çalışmışsa çalışmıştır o kadar. Olayın çakma ile hiçbir alakası yok zaten kendi programı tanıyor mouse u. Google da razer viper mini scroll issue yazın kendiniz görün kronik mi değil mi. Bu arada her türlü çözümü denedim hatta internette bir hintlinin komple encoderi değiştirip denediğini hala küçük bir atlama yaptığını videoda gördüm. Malzeme kalitesi skatesler falan iyide kullanamadığım çöp bir mouse şu anda. Bu arada macbook da scroll g102 de pürüzsüz akarken ve kendi programının mac versiyonu varken, razer takıla takıla hareket eder kaydırmada ve razer ın mac için bir programı yok.

Elimde şu anda 4-5 senelik g102 ve 1 senelik razer viper mini var. g102 nin çalışmayan hiçbir şeyi yok. Razer ise arkadaşın da dediği gibi scroll rezil ötesi 6 ay kadar düzgün çalışmışsa çalışmıştır o kadar. Olayın çakma ile hiçbir alakası yok zaten kendi programı tanıyor mouse u. Google da razer viper mini scroll issue yazın kendiniz görün kronik mi değil mi. Bu arada her türlü çözümü denedim hatta internette bir hintlinin komple encoderi değiştirip denediğini hala küçük bir atlama yaptığını videoda gördüm. Malzeme kalitesi skatesler falan iyide kullanamadığım çöp bir mouse şu anda. Bu arada macbook da scroll g102 de pürüzsüz akarken ve kendi programının mac versiyonu varken, razer takıla takıla hareket eder kaydırmada ve razer ın mac için bir programı yok.
Razer Viper mini kullanıyorum hala 2 yıl oldu ve scroll problemi hiç çekmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı