Logitech G305 varken VXE R1 alınır mı?

SPEAZCHY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD
Merhaba, ben 2 ay önce Logitech G305 aldım. Mouse çok güzel bir mouse ancak tek sorunu çok ağır olması. Ben de geçen VXE R1 diye mouse gördüm 40 50 gr ağırlığındaydı galiba 1400 TL diyor sizce alınır mı? G305 varken? Bir de Wraith sitesinden alacağım güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin de hocam kablosuz modelinin 2200 TL edeceğini pek sanmıyorum ancak kablo sıkıntı olmayacaksa güzel bir seçenek olacaktır.
Bana göre de öyle, yine kablolu modellerde kablo da çok rahatsız etmiyor çoğu zaman

Ama hocam elinde zaten kablolu mouse varken bekleyip kablosuz 8K mouse a geçmesi çok daha iyi bir seçenek kablosuz rahatlığı da bir başka.
Yani orası öyle fakat VXE R1 almazsa, arkadaş şuan ki bütçenin hiç üstüne ekleme yapmazsa en az 2k'ya denk geliyor sanırsam kablosuz modeller. Birde sistemi çok üst düzey değilse 8k işlemciyi hafife alınmayacak kadar yoran bir değere sahip.

Yani orası öyle fakat VXE R1 almazsa, arkadaş şu anki bütçenin hiç üstüne ekleme yapmazsa en az 2K'ya denk geliyor sanırsam kablosuz modeller. Bir de sistemi çok üst düzey değilse 8K işlemciyi hafife alınmayacak kadar yoran bir değere sahip.

8K çok da gerekli değil aslında Max 4K kullanmak sistem içinde daha sağlıklı olacaktır ama Scyrox kalitesi bir başka kutusu bile premium.

8K çok da gerekli değil aslında Max 4K kullanmak sistem içinde daha sağlıklı olacaktır ama Scyrox kalitesi bir başka kutusu bile premium.
Kutuları zaten çoğunluğun premium oluyor ve dediğin gibi en fazla 4k da kullanılmalı. Ama şuan ben mesela Lamzu'ya 4000TL vermeseydim diyorum çünkü ben kendim rekabetçi oyunlara o kadar katlanamadığımı öğrendim. O yüzden Scyrox tercih etmemekle bu açıdan bakıyorsa haklı bana göre. Parayı biriktirme ihtimali varsa Scyrox alınır ama tabii ki ve rekabetçi oyunlara çok daha ilgisi varsa

Merhaba, ben 2 ay önce Logitech G305 aldım. Mouse çok güzel bir mouse ancak tek sorunu çok ağır olması. Ben de geçen VXE R1 diye mouse gördüm 40 50 gr ağırlığındaydı galiba 1400 TL diyor sizce alınır mı? G305 varken? Bir de Wraith sitesinden alacağım güvenilir midir?
Wraith sitesi güvenilirdir. Ayrıca G305 o kadar seçenek varken alınmaz bir model.

Yani orası öyle fakat VXE R1 almazsa, arkadaş şu anki bütçenin hiç üstüne ekleme yapmazsa en az 2K'ya denk geliyor sanırsam kablosuz modeller. Bir de sistemi çok üst düzey değilse 8K işlemciyi hafife alınmayacak kadar yoran bir değere sahip.

Ryzen 7 5800H var hocam işlemci olarak.

Wraith sitesi güvenilirdir. Ayrıca G305 o kadar seçenek varken alınmaz bir model.

O zaman alıyorum.

Ryzen 7 5800H var hocam işlemci olarak.

O zaman alıyorum.
Ben mecburen ilk başlarda ailem internetten her türlü alışverişe karşı geldiği için intel i5 12400f işlemcili sistem aldım. Bu nedenle AMD işlemcilerini de pek bilmiyorum. Fakat sizin işlemciniz benim işlemcime denk geliyorsa 2K üstüne pek çıkmamanızı öneririm zira çok daha üst düzey işlemci kullanan kuzenim bile 4k hatta bazen 2k kullanıyordu 8k'Lık mouseda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı