Logitech G413 Carbon Mekanik Klavye İncelemesi

Bir faydasından çok ürünün daha kaliteli gözükmesini sağlıyor diyebilirim. Premium ürün hissiyatı veriyor daha çok, Bu Klavyeyi alırken sadelik ve alüminyum magnezyum karışımı kasa tasarımı dikkatimi çekmişti ve bu yüzden tercih ettim halen kullanıyorum.

Metal plakanın görünüş dışında benim gördüğüm tek artısı eğer klavye üzerine normalden fazla yük uygularsanız plastik olanlar bir miktar içe göçebiliyor metal olanlar ise baskıya direniyor. Günlük kullanımda yaşanabilecek bir senaryo değil.

Klavye güzel fakat mekanik hissiyatı biraz kötü, ben sadece bu yüzden hyperx alloy alirdim.

Teşekkür ederim. Ama alali çok oldu. Bende memnunum. Hepsiburadadan 328 TL ye aldım. Türkçe dizilimli klavye.

Ben tam geçen sene bu zamanlarda HyperX Alloy red switch olanından alıp 1 ay ancak kullandım.Alışamadım,çünkü klavyede türkçe dizilimi yoktu.Satıp G413 Carbon aldım.Cherry Mx Red switch'e göre pek bir fark göremedim kendimce.

logitech urunlerden artik uzak durucam cunku g810 aldim cift tiklama yapti g pro mouse aldim cift tiklama yapti suan g413 kullaniyorum ayni sorun bundada var garantide almiyor ben biktim parami bosa harcamaktan tavsiye etmiyorum eger fps tarzi oyun oynuyorsaniz cunku ince peeklenmiyor alloy fps in red switch versiyon cok daha iyi bu klavyeden

aynı sorun şu an bende de var. Garantiden yenisini yolladılar. Satıp başka markaya yöneleceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…