Logitech G413 Tuş Kırılmasını Garanti Kapsamında Onarır mı?

Tamamdır buradan bir sonuca ulaşamazsam başvuruda bulunacağım.
Logitech dönüş yaptı az önce, ürünün garanti kapsamında olduğunu yenisini yollayacaklarını falan söylediler bilgilerimi istediler.Biraz sinirlendirmiş olsalar sorunu kendiniz halledin der gibi,sorunumu çözecekleri için şuan gerçekten mutluyum.Tekrardan sağolun bu süreçte bana yardım ettiğiniz için.

Son düzenleme:
Konuyu biraz uyandırıyorum ancak aynı sorunla karşı karşıyayım benim de a ve Tab tuşlarımın çentikleri Switch içerisinde kırılarak koptu ve garantisinin bitmesine daha 4 ay var. Logitech üzerinden talep oluşturdum ancak henüz cevap alamadım acaba bu işler için güncel bir hat bulunuyor mu sesli olarak konuşmak prosedürü daha hızlandırır gibi hissediyorum. Aradım ancak net bir numara bulamadım bileniniz var mı?

Konuyu biraz uyandırıyorum ancak aynı sorunla karşı karşıyayım benim de a ve Tab tuşlarımın çentikleri Switch içerisinde kırılarak koptu ve garantisinin bitmesine daha 4 ay var. Logitech üzerinden talep oluşturdum ancak henüz cevap alamadım acaba bu işler için güncel bir hat bulunuyor mu sesli olarak konuşmak prosedürü daha hızlandırır gibi hissediyorum. Aradım ancak net bir numara bulamadım bileniniz var mı?

Eskiden Türkiye için telefon hattı varmış ancak kapanmış bende telefonla aramak istemiştim fakat kapandığını öğrenince mail üzerinden iletişim kurmuştum. Mail attıktan sonra birkaç gün içinde yanıt veriyorlardı bana size de öyle olur büyük ihtimal.

Konuyu biraz uyandırıyorum ancak Logitech Support üzerinden yaptığım yaklaşık 20 günlük görüşmeler ardından bana bir üst modeli olan G513 klavyeyi ücretsiz olarak gönderdiler. Logitech ürün garantisi konusunda gerçekten çok iyi. G413 modelinde aynı sorunu yaşayan arkadaşlar Support ile iletişime geçin.

Konuyu biraz uyandırıyorum ancak Logitech Support üzerinden yaptığım yaklaşık 20 günlük görüşmeler ardından bana bir üst modeli olan G513 klavyeyi ücretsiz olarak gönderdiler. Logitech ürün garantisi konusunda gerçekten çok iyi. G413 modelinde aynı sorunu yaşayan arkadaşlar Support ile iletişime geçin.

G413 deki kronik tuş kırılması sebebiyle tam dört kez klavye değiştirdikten sonra bana da bu teklifi sundular ve G512 ile değişim sağladılar. Gönderdikleri G512 klavyenin tuş takımı yerinde duramıyordu. Bastığım tüm tuşlar yerinden fırlıyordu. Tekrardan iletişime geçtim yenisini gönderdiler. Geçenlerde klavyenin iç kısmını temizlemek için Logitech'in kutu içerisinde gönderdiği tuş çıkartma ayracı ile tuşları söktüm ve içerisini temizledim. Tuşları tekrardan taktığımda ise tuşların yerinden fırlaması sorunu ile tekrar karşılaştım.

Şuanda hangi tuşa basarsam basayım eğer biraz baskı uygularsam yerinden çıkıyor. Bu klavyede de bu kronik sorun mevcut. Velhasıl Logitech müşteri memnuniyeti konusunda iyi bir firma ama ürünleri kalitesiz.

Katılıyorum müşteri hizmetleri olarak gerçekten çok iyiler fakat ürün kalitesi tartışılır çünkü almış olduğum 2 üründe G413 ve G102 bir şekilde arızalandı, fakat dediğim gibi ikisini de sıfır olarak ücretsiz gönderdiler bu bakımdan haklarını yiyemem. Tuş fırlama olayı bazen benimde başıma geliyor ama öyle çok sorun olacak kadar değil.

Logitech G513 Carbon klavyemin 3-5 tuşu aynı konuyu açan arkadaştaki gibi kırıldı ve artık durmuyor yerinde bugün teknik servisle konuştum ve bana göndermemi istediler ürünü 20 iş günü içinde geri göndereceklerini söylediler bakalım yarın kargoya vereceğim, benden evrak istediler fatura ve garanti belgesini kesinlikle istiyorlar kargo bana tekrar geldiğinde buraya bilgi yazacağım.

Logitech G513 Carbon klavyemin 3-5 tuşu aynı konuyu açan arkadaştaki gibi kırıldı ve artık durmuyor yerinde bugün teknik servisle konuştum ve bana göndermemi istediler ürünü 20 iş günü içinde geri göndereceklerini söylediler bakalım yarın kargoya vereceğim, benden evrak istediler fatura ve garanti belgesini kesinlikle istiyorlar kargo bana tekrar geldiğinde buraya bilgi yazacağım.

Teknik servis ile telefonda mı konuştunuz? G512 Carbon klavyemin de ESC tuşu kırıldı. Mail üzerinden iletişime geçtim de ne kadar zaman içinde dönüş yapıyorlar acaba?

Teknik servis ile telefonda mı konuştunuz? G512 Carbon klavyemin de ESC tuşu kırıldı. Mail üzerinden iletişime geçtim de ne kadar zaman içinde dönüş yapıyorlar acaba?
Telefon ile görüştüm bir kargo numarası verdiler ve Yurtiçi kargo ile gönderdim ücret talep etmediler hiç bir şey için fakat 20 iş günü sürdü gelmesi.

Kasım 2017 tarihinde satın aldığım Logitech G413 klavyemdeki CTRL tuşu kırıldı ve ayakları içerisinde kaldı. Yarın ilk iş olarak garantiye göndereceğim ama biraz tedirginim. Hepimiz biliriz ki Logitech oldukça iyi bir marka ve satış sonrası hizmetleri de oldukça iyi. Forumda gördüğüm kadarıyla başka sorun yaşayan arkadaşlara tuş takımı gönderilmiş ancak benim sorunum daha felaket. CTRL tuşu kırıldı ve ayakları ilgili mekanizmanın içerisinde kaldı. Kaldı ki PUBG oynuyordum oyunun ortasında oldu bu durum. Merak ettiğim durum şudur ki garanti kapsamında Logitech bu sorunu giderir mi?

Eki Görüntüle 293770Eki Görüntüle 293771

Ben de 2. el kutu fatura garantisi olmayan bir G413 olmayı düşünüyorum ama CTRL tuşu yokmuş. Ve birkac Shift ESC vb. tuşlar çift basiyormus. O ürünü uyguna buldum da alsam ve Logitech ile iletişime gecsem tuş takimi konusunda yardımcı olurlar mi, yenisini yollarlar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı