Logitech G610 Alınır Mı ?

BeqTec

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar arkadaşlar uzun süredir mekanik klavye almayı planlıyorum. Daha önceden farklı seçeneklerim vardı ancak Logitech G610 adlı klavye hem brown switch'li olması hemde ışıklandırmasıyla beni tatmin etti. Sizce G610 almak mantıklı olur mu ? Yoksa bu fiyatlara alınabilecek daha iyi klavyeler var mıdır ?

Not: Vatan Bilgisayar veya Media Markt'tan almayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz tam olarak ne kadar ? G410 veya G710+ alınabilir alternatif olarak.

Normalde 550 TL civarıydı fakat şuanda 300-350 TL arasında. Şuanda G610 Adeks Store'da 299 TL ve yanında çanta ile mousepad hediyesi var. Almayı düşünüyorum fakat internette hiç Türkçe inceleme bulamadım.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Öğle saatlerinde siparişimi verdim. Elime ulaştığında incelemesini yapıp yayınlamayı düşünüyorum. :)
Hayırlı olsun. Cihazı en az 2 hafta ya da daha fazla süre kullanıp inceleme yazmak daha sağlıklı olur. Uzun bir deneyim gerekli sonuçta. Gerçekten ben de türkçe olarak inceleme bulamadım bu klavye ile ilgili. İncelemeyi bekliyorum sizden. Bu arada okumak isterseniz benim de yapmış olduğum Hyperx Cloud Core incelemesine bakabilirsiniz. İmzamda link mevcut. :)

Hayırlı olsun. Cihazı en az 2 hafta ya da daha fazla süre kullanıp inceleme yazmak daha sağlıklı olur. Uzun bir deneyim gerekli sonuçta. Gerçekten ben de türkçe olarak inceleme bulamadım bu klavye ile ilgili. İncelemeyi bekliyorum sizden. Bu arada okumak isterseniz benim de yapmış olduğum Hyperx Cloud Core incelemesine bakabilirsiniz. İmzamda link mevcut. :)
Teşekkür ederim. Cihaz elime ulaştı şuanlık memnunum ve 2 haftaya kadar incelemesini yayımlamayı düşünüyorum. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı