Logitech G610 Orion Brown İncelemesi

Bence çok para bir klavye için. Ki 300 TL'ye HyperX Alloy FPS, 500 TL'ye CM Pro L RGB gibi çok iyi modeller varken.
Benim için sorun değil. Her zaman almışken en iyisini alma kafasındayım. Kulaklıkta öyle yaptım Cloud 2 aldım memnunum. Zaten staj param ile alacağım. Ne kendime, ne aileme zorluk çıkacak.

K70 "en iyisi" değil ki. CM Pro L ve HyperX Alloy çok iyi modeller zaten. Boşu boşuna 200-400 TL daha fazla vermenize gerek yok. En iyisi deyip de kendinizi kandırmayın yani.

Not: Cloud 2'de en iyisi değil. Ondan çok daha iyi bir sürü kulaklık var.

Cloud 2 Fiyatına göre en iyilerden biri değil mi şimdi? Tabi ki en iyisi değil. Ancak en iyilerin arasında, keza K70 de öyle. Fiyata bakmaksak K70 RGB en iyi 5 Klavye arasına girer bence. Bir kere çok sağlam duruyor ürün.

HyperX Alloy FPS demişken, bu gün Gameekstra'ya G403 almaya gittim. Klayeleri de bir yandan inceliyordum. HyperX'in yeni gelen bir ürünü var klavye olarak. Bilek desteği, Multimedya tuşları ile K70'in kopya hali gibiydi. Ürünü çok beğendim. İlerleyen zamanlarda incelemesi çıkarsa düşünebilirim aslında.

Cloud 2 değil, Cloud ve Cloud Core fiyatında en iyileri.

Ayrıca K70 ülkemizde pahalı. Yurtdışında olsaydınız çoktan K70 almış olurdunuz.

Yurtdışını bir görseniz. Sözüm size değil ama NZXT ve James Donkey markalarını videolardan öğrenip tüm markaları biliyorum sanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…