Logitech G733 alınır mı?

Bütçe
1700-1800

Neden tavsiye etmiyorsun?
neden tavsiye etmiyosun?

Çünkü sana her sesi vermiyor. Örneğin Dust 2 de Ct'den mid kapıda ki adamın reload sesini SteelSeries arcitc 7 ile duyabilirken G733 ile duyamıyorsun ya da uzunda çukura atlayan adamın sesini arabadayken alamıyorsun falan filan benzer şeyler.

Son düzenleme:
hocam bana eqo ayarlarını atar mısın

Logitech G733 almayı düşünüyorum. Fikrinizi almak istedim. Sizce alınır mı? Eğer başka tavsiyeleriniz de varsa değerlendirmek isterim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1. ayıma girmek üzereyim ve deneyimlerimi paylaşmak isterim. Öncelikle karşılaştığım en büyük problem mikrofon kalitesinin beklediğimden çok düşük olması onun dışında fazla kötü bir yanı yok tasarımı zaten harika plastik kalitesi ve esneme derecesi çok yeterli yukarıdaki baş lastiği çok rahat ve ayarlanabiliyor pedleri kesinlikle deri pedlerden daha iyi ve rahat havadar ses kalitesi kendini belli ediyor Logitech bu işte zaten kendini göstermiş bir firma.

Pil süresi şu an saat 10 itibarıyla 82 şarj ile kullanmaya başladım saat 20.04 ve 40 oyun oynadım yükses ses alçak ses bir günlük deneyimledim ve LED'leri açıktı (döngü şeklindeki ışık ayarında)

Son düzenleme:
Acaba Oyun oynarken oyunun sesi veya video izlerken videonun sesi mikrofondan arkadaşınıza gidiyor mu konuşma sırasında ve sizce şuanda 2700 lira değer mi bu kulaklığa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…