Logitech G910, G930, G502 İnceleme

Merhaba,

Sistemi hemen hemen toplamış durumdayım. 1 yada 2 tane daha monitör almayı düşünüyorum. Uygun fiyata düşerse ve logitech'in mouse pad ve g27 de almak istiyorum indirimli yakalarsam.

g910 i g930 i g502.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde elimde g502 var 1 yıldır sistem olmadığından kullanamıyorum. Yazılımı çok güzel ve sadece tek beğenmediğim yanı tek renk olması bide eskiden ışığın parlaklığını da ayarlayamıyorduk düzeltiler onu. Peki g910 hakındaki düşünceleriniz nedir ?

Birde hayırlı olsun.
 
G910 harika bence. Işıklar kapalı iken oynamak çok eğlenceli . Logitech gaming software'nin son sürümü bir türlü çalışmadı haliyle arx kontrolü de kullanamıyorum. Şuan da gördüğüm sorun mudur bilmem ama klavye oyun içindeyken keypress modda çalışmıyor.
 
Eğer çoğunlukla çevrimiçi FPS oyunları oynuyorsanız (CS:GO, Battlefield 4) sırf hepsi Logitech olsun diye SteelSeries QcK'den vazgeçmeyin! Ama sizin için üstün performansın önemi yoksa Logitech'in çok güzel mousepadleri var.
 
Bence Bloody V7 daha kaliteli. A4 Tech, Logitech'den kat kat daha uzman bir marka diye biliyorum. G502'nin de, G300S'in de tutma yerleri hiç doğru yerde değil bence. @MF ın önerdiği fare bile Bloody V7 idi diye tahmin ediyorum. (Yanlış okumadıysam.)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı