Etiketlerde mekanik klavye var. JD610 çöpünü araştırmadım ama G213 benim bildiğim kadarıyla membran bir klavye. O sebepten benim attığım klavyeler daha uygun hocamİkisi arasında G213.
Bunlar dahil buda olur: REDRAGON K568r Dark Avenger Rainbow Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLİkisi de değil
![]()
Gamenote Kb435l Kablolu Mekanik Gaming Klavye / Arkadan Aydınlatmalı / Rgb Fiyatı - Trendyol
Gamenote Kb435l Kablolu Mekanik Gaming Klavye / Arkadan Aydınlatmalı / Rgb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Gamenote Hv-kb432l Kablolu Mekanik Gaming Klavye Siyah / Arkadan Aydınlatmalı Rgb Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamenote Hv-kb432l Kablolu Mekanik Gaming Klavye Siyah / Arkadan Aydınlatmalı Rgb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İkisi arasından seçim yapmak zorundaydım.Etiketlerde mekanik klavye var. JD610 çöpünü araştırmadım ama G213 benim bildiğim kadarıyla membran bir klavye. O sebepten benim attığım klavyeler daha uygun hocam![]()
Farklı model önermenizde bir yasak mı var?İkisi arasından seçim yapmak zorundaydım.![]()
İki klavye arasında kalmış. Kendim ve çevremde G213 kullanan var ve bir sorun görmediğimden direkt G213 dedim.Farklı model önermenizde bir yasak mı var?
Ama konu sahibi G213'ün Membran olduğunu bilmiyor olabilirİki klavye arasında kalmış. Kendim ve çevremde G213 kullanan var ve bir sorun görmediğimden direkt G213 dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.