İnceleme Logitech K380

Güzel klavye. İncelem de bir o kadar iyi. Yine de bütçesi olanların K580'e yönelmesini öneriyorum. O kadar yükselmek istemezseniz K380 de yeterince tatmin edecek.

Teşekkürler yorumlarınız için. K580 ile farkları nelerdir?
K580'in sayısal tuş takımı, telefon tutacak bölmesi ve Unifying alıcı desteği gibi bazı küçük artıları var. Uzunluk ve genişlik açısından da bir tık daha esnek. Tabii bunlar çoğu zaman hayati farklar değil. Henüz karşılaştırma fırsatım olmasa da K380'in tuş takımının K580'e oranla daha konforlu olduğu da söyleniyor örneğin.

Son düzenleme:
Bi bakayım hocam. Aklım K380 de alırsakta karanlıkta laptop klavyesi kullanırım diye düşünüyorum. K380 yazılım, editör gibi kişilere çok tavsiye edilen bir klavye.

Bi bakayım hocam. Aklım K380 de alırsakta karanlıkta laptop klavyesi kullanırım diye düşünüyorum. K380 yazılım, editör gibi kişilere çok tavsiye edilen bir klavye.
Evet hocam kod yazdım bende rahattı gerçekten. Şuan K835 kullanıyorum ve aramıyorum K380'i doğrusu. Alırsanız hafif switch alın aramazsınız çok slim klavye derdiniz yoksa. Mesela K380'i kardeşime verdim bir kaç gün membran kullandım ve eziyetti. Ama K835 ise çok rahattı. Mekanik çok farklı.

Kırmızı ya da kahverengi switch almak daha mantıklı geldi. Mekanik klavyelerde şu ses sorununu çözseler çok güzel olacak. K380 ile aynı sesi veren switch brown olabilir. Biraz daha bakınayım piyasada ne var ne yok? diye.

Dostum K380 kadar sessiz klavye yokken mekanik bulmak imkansız. K380'e basınca bile duymuyorsun ki. Red veya Brown iyi olabilir. Ben Brown istiyordum ama tek Red ve Blue vardı.

Hocam sizinde soldaki açma kapama tuşu sanki tuş yerinden çıkmış gibi oynak bir yapıda mı? Benimki öyle. Çalışıyor ama çok güven vermiyor. Sizinki de öyle mi? Kronik bir sorun değilse değişim isteyeceğim.

Evet evet öyle sorun yok. Benim K380'in bir sorunu olmuştu yenisini gönderdiler onda da var. Arkadaşlarımda da var. Yani herkeste olan bir şey. Sorun yok devam edin kullanmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…