İnceleme Logitech K380

Hocam merhabalar. Konunun üzerinden 1 yıl geçmiş ancak benim de şuan bir klavyeye ihtiyacım var, laptopumda kullanmak üzere alacağım. Buradaki klavyelerden sizler gibi Samsung Trio 500 ile Logitech K380 arasında kaldım. Artı olarak sizdeki gibi Logitech M330 mouse um var. Sizce logitech klavyeyi mi almalıyım yoksa Samsung klavyeyi mi fiyatları çok çıkmadan almak istiyorum artık birini. Lütfen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ben Logitech K380 öneririm.

Ben k380'i almıştım fakat iade ettim. Mx keys mini kullanıyorum ama bence k380 almanız hatta k380s almanız daha iyi olabilir. Bana tuşları ufak geldi açıkcası o yüzden pek beğenmemiştim fakat hissiyatı çok güzel klavyenin.

Sanırım yaklaşık 7 yıllık K380 klavyem var. Kesinlikle K380 öneririm hem kaliteli hem de pil tüketimi çok iyi.

Klavyenin alçak olması çok iyi. Mekanik klavye de kullanıyorum ama uzun süre kullanımda yüksek oduğu için çok yoruyor. Bilek desteği ile belki daha rahat olabilir ama bu sefer de masada çok yer kaplıyor. Onun yerine böyle alçak klavyeler uzun süre kullanımda çok daha rahat geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…