Logitech K835 Mekanik Klavye 509 TL!

• Konuyu başlatan CBum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 120
  • Görüntüleme 18.418
Blue mu aldiniz hocam red mi ?

PTT ile geliyor. Çinden 6 günde Türkiyeye geldi, 3 gündür PTT Avrupa Yakasından Anadolu Yyakasına getiremiyor. Aras kargoyla geliyordu normalde vergisi ödenmiş olan kargolar niye PTT'ye verdiler tekrar anlamadım.
Gümrükte tutuluyor gelmeme sebebi bu hocam. PTT getiriyor ayrıca Aliexpress kargolarını her zaman.

MX Keycaps ne oluyor hocam? Bir sınıf gibi bir şey mi? Attığınız çok hoş duruyor ve uygun bayağı hoşuma gitti. Aynen hot-swap yokmuş maalesef. Pamuk ve kağıt bant ile yapınca tam olarak ne oluyor? Sesin tok olması için mi?
@AdaBagcibasi hocam şu keycapleri de gördünüz mü? Ayrıca elinize geçince ve yapınca resim atar mısınız çok merak ediyorum da nasıl duracağını.

@AdaBagcibasi hocam şu keycapleri de gördünüz mü? Ayrıca elinize geçince ve yapınca resim atar mısınız çok merak ediyorum da nasıl duracağını.
Attıklarınızı görmemiştim hocam ben bakarken güvenlik açısından fazla takipçisi olan satıcılara baktım alacaksanız sizin de öyle yapmanızı tavsiye ederim. Klavye elime geçtikten sonra bir inceleme yazmayı düşünüyorum sizi de etiketlerim hocam.

MX Keycaps ne oluyor hocam? Bir sınıf gibi bir şey mi? Attığınız çok hoş duruyor ve uygun bayağı hoşuma gitti. Aynen hot-swap yokmuş maalesef. Pamuk ve kağıt bant ile yapınca tam olarak ne oluyor? Sesin tok olması için mi?
Evet artı şeklinde oluyor MX switchler zaten MX switchler piyasadaki çoğu keycaps ile uyumlu oluyor. Evet modlama sesin daha güzel çıkması için yapılıyor.

Attıklarınızı görmemiştim hocam ben bakarken güvenlik açısından fazla takipçisi olan satıcılara baktım alacaksanız sizin de öyle yapmanızı tavsiye ederim. Klavye elime geçtikten sonra bir inceleme yazmayı düşünüyorum sizi de etiketlerim hocam.

Evet artı şeklinde oluyor MX switchler zaten MX switchler piyasadaki çoğu keycaps ile uyumlu oluyor. Evet modlama sesin daha güzel çıkması için yapılıyor.
Sonradan attım hocam sizlik bir şey yok. Bende inceleme yazacağım bundan önce bir kaç tane yaptım onlardan da daha detaylı olacak. Önemli olan elime geçmesi.

Hocam benim attığım 3000+ satmış güvenilir diye düşünüyorum. Beyaz-Turuncu veya Beyaz-Açık pembe hoşuma gitti bayağı.

Son düzenleme:
Hocam benim attığım 3000+ satmış güvenilir diye düşünüyorum. Beyaz-Turuncu veya Beyaz-Açık pembe hoşuma gitti bayağı.
Sizin alacağınız risk hocam eylül 2022'den beri satış yapıyor ve 693 kişi takip ediyor güveniyorsanız alabilirsiniz uyumluluk sorunu yaşayacağınızı sanmam.

Sizin alacağınız risk hocam eylül 2022'den beri satış yapıyor ve 693 kişi takip ediyor güveniyorsanız alabilirsiniz uyumluluk sorunu yaşayacağınızı sanmam.
Yok hocam hemen sipariş vermiyorum, bir süre orijinal olarak kullanırım ileride canım sıkılırsa alırım. Sadece baya farklı model varmış ondan attım.

K87 elime ulaştı çok güzel bir klavye gerçekten bütçesinü arttırıp almak istiyen varsa tavsiyemdir. Ama brown switch hoşuma gitmedi.

@AdaBagcibasi Hocam selam. Merak ediyorum da önce ki klavyem olan James Donkey 616'nın keycapsleri olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20230403_144303.jpg
    IMG_20230403_144303.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20230403_144249.jpg
    IMG_20230403_144249.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 61

Technopat Haberler

Geri
Yukarı