Logitech z533 Otomatik Kapanıyor

Ercan60

Decapat
Katılım
11 Mayıs 2019
Mesajlar
1
Merhaba arkadaşlar. Şubat ayında Logitech z533 Bluetooth adaptörlü 2+1 ses sistemi aldım, televizyona bağladım. Cihaz 4-5 saat çalıştıktan sonra kendini kapatıyor, ses açma kapama modülünden tekrar kapatıp açınca çalışıyor. Sorun için MediaMarkt müşteri hizmetlerini aradım, en yakın mağazamıza getirin inceleyelim dediler. Ürünü teslim ettim. Yaklaşık üç hafta sonra sıfır ürünle değişim oldu fakat aldığım ikinci üründe de aynı sıkıntı var. Sebebi nedir acaba? Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ürün pc me bağlı . Bende de aynı durum mevcut. Ben uyku moduna geçtiğini düşünüyorum.Masaüstünde sağ alt köşeden sesini aşağı yukarı yapınca uyku modundan çıkıyor.Ama kendi yuvarlak ses kontrolcüsü ile oynadığımda uyku modundan çıkmıyor.
 
sanırım tek çözümü şu: telefon veya pc hangi cihazbağlı ise, bağlı olan cihazın ses seviyesini %50'nin üzerinde tutmanız gerekiyor.Ses ayarını ise kendi kumandasından yapmanız gerekiyor. Eğer bağlı cihazın ses seviyesi düşük ise, alet bunu çalmasına çalıyor ama alet kendini bir şekilde boşta algılıyor. bu nedenle uyku moduna geçiyor. Cidden çok can sıkıcı bir durum. Ama üründen de çok memnunum, iade edip etmeme konusunda kararsızım.

Yabancı forumlarda da bahsetmişler aynı sorundan, büyün Z serisi logitech ses sistemlerinde bu sorun var sanırım.
bu arada bende 4-5 saat değil 20-30 dk da bir yapıyordu bu sorunu, şu an dediğim gibi pc sesini fulleyip ses ayarını kumandadan yapmaya başladım. 1 2 saattir kesilmeden çalıyor.

Ben ürün hep açık kalsın uzaktan bağlanıp dinleyim diye bu ürünü tercih ettim. ses ayarı için yerimden kalkmam gerekecekse bluetoot'lu olan bir ürün almama gerek yoktu, logitech'e bu saçmalığı yakıştıramadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı