Logitech'in Romer-G Switchlerinden uzak durun

Düşmanım artık dostlar, bu kadar dandik bir ürün yapıp bir sürü sorunu olmasına rağmen fahiş fiyatlara satan Logitech'e düşmanım.
Bir arkadaş bana G410 Atlas Spectrum hediye etti, ben de CK104'ümü verdim onun için, vermez olaydım. Klavyede başlarda sorun yokken sadece birkaç ay kullanımdan sonra bir iki tuşta çift basma sorunu başladı, akabinde basmayan tuşlar, çift basan üç hatta dört kez art arda basan tuşlar. Her gün yeni bir sorun. Araştırma yapınca bu klavyede bu sorunu bir tek benim yaşamadığımı, birçok kişinin daha başına geldiğini öğrendim. Yabancı bir YouTuber izopropil alkol öneriyordu ben de o yöntemi denedim kısa bir süreliğine olsa da işe yaradı ama sonra yine eski haline döndü. Yol yakınken G410 ve diğer Romer-G klavyelerden uzak durun. 1/3ü fiyata aldığım dandik Çin Mali diye iteleyip kakaladığım Motospeed 3 kat daha uzun ömürle sapasağlam bir biçimde çalışmasını sürdürüyor. Birkaç şikayet daha...

Screenshot_2.png


Screenshot_1.png


Screenshot_3.png


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternette aratırsanız daha birçok şikayete denk gelebilirsiniz. Bazıları mekanik klavyelerin genel sorunu diyor ama ben bu kadar sorunlusunu da görmemiştim. Ayrıca yukarıda gördüğünüz bir paragraflık yazıyı yazarken de canım çıktı çift basan tuşları silmekten ya da basmayan tuşlara bir daha basmaktan.
 
Logitech ürünlerinin eski kalitesi yok. 6 ay önce satın aldığım Logitech G305 mouse'ın ortasında ki mavi ışık birden bire gitti ve ürün o kadar kalitesiz ki anlatamam yani. Pil değiştirme kapağı çatır çutur ses yapıyor. Gidip ticket açsan ürünü kır diyecekler gönderecekleri ürün de zaten aynı sorunu çıkaracak. Sana katılıyorum Logitech den uzak durun.
 
Tanındık ve kaliteli olarak bilinen markalar aslında pek de iyi değiller. SteelSeries, Logitech ve Corsair'in üst düzey ürünlerinin bazılarını kısa süre denedim, bazılarını da uzun süre kullandım fakat pek de kaliteli, daha doğrusu fiyatlarını hak ettiklerini söyleyemem.

Bu arada Romer-G switchler kullandığım en kötü switchlerdi. Merdiven altı diye tabir edilen switchler bile daha iyiler.
 
Logitech ürünlerinin eski kalitesi yok. 6 ay önce satın aldığım Logitech G305 mouseın ortasında ki mavi ışık birden bire gitti ve ürün o kadar kalitesiz ki anlatamam yani. Pil değiştirme kapağı çatır çutur ses yapıyor. Gidip ticket açsan ürünü kır diyecekler gönderecekleri ürün de zaten aynı sorunu çıkaracak. Sana katılıyorum Logitech den uzak durun.

G305'i kullanıp memnun kalan birçok tanıdığım var. ÜStelik birçok editör ve siteden de tam not almış bir fare.

Ticket açıp, farenin değişmesini isteyebilirsiniz ki ben, sorunlarınızın çözüleceğini düşünüyorum.
 
G305'i kullanıp memnun kalan birçok tanıdığım var. ÜStelik birçok editör ve siteden de tam not almış bir fare.

Ticket açıp, farenin değişmesini isteyebilirsiniz ki ben, sorunlarınızın çözüleceğini düşünüyorum.

Düşünmüyor değilim fakat pandemi sürecinde hızlı dönüş olacağını sanmıyorum. Ayrıca 1 veya 1.5 hafta ürün gelmesini de bekleyeceğim. Gittiği yere kadar düşüncesindeyim şu an.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı