Logo tasarımlarım nasıl olmuş?

Bence uygulama üzerinden gelişmek de önemli ama bunların temel kaynağı hayal gücü, eğer bunları esinlenmeden bakıp kendi hayal gücünüzle tasarladıysanız daha iyi yerlere gelebileceğinize inanıyorum. Tavsiyem ise programdan yapıyorsanız onun üzerinde biraz daha gelişmek, onun haricinde hayal gücünüzü de sevdim.
Hepsini Illustartor üzerinden kendim çizdim. "K4YR4" yazısını yanlış anlamayın, çalınmasın diye yaptım.
 
Şekiller gayet iyi yalnız en sondaki Discord fotoğrafı bana biraz basit geldi, onun dışında bütün fotoğraflar gayet iyi ve aynı zamanda uygulama fotoğrafı olarak kullanılabilir düzeyde gayet beğendim.
 
Hocam emin değilim ama benim monitörümün renk kalibrasyonunda bir sıkıntı var sanırsam. PC'den görüntülediğim resimin telefondaki görüntüsü çok farklı olabiliyor. O yüzden kusura bakmayın.

Renk aralığının fazlalığından kastım logolardaki gölgelendirme gibi renk aralığını yükselten efektlerin bolluğu.

Screenshot_1.png


Mesela bu bölgedeki gölgeleri kullanmak yerine öndeki dağın rengini değiştirip arkadaki dağdan ayrılmasını sağlayabilirsin. Bu görseli vektöre çevirmeyi dene, demek istediğimi anlayacaksın. Kolay gelsin.
 
Hepsini Illustartor üzerinden kendim çizdim. "K4YR4" yazısını yanlış anlamayın, çalınmasın diye yaptım.
Yok biliyorum hocam, hayal gücünüzü ilerletip aynı zamanda program hakkında video da izlerseniz freelancerlığa doğru bile ilerleyebilirsiniz. Eleştiri anlamında çok da sert yapabileceğim bir eleştiri yok, başlangıçtasınız daha yavaş yavaş.
 
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hepinize iyi geceler :)

Yok biliyorum hocam, hayal gücünüzü ilerletip aynı zamanda program hakkında video da izlerseniz freelancerlığa doğru bile ilerleyebilirsiniz. Eleştiri anlamında çok da sert yapabileceğim bir eleştiri yok başlangıçtasınız daha yavaş yavaş
Teşekkürler :)
 
Discord logosu çok kötü olmuş. Diğerleri fena değil güzel gözüküyorlar. Özellikle 2 ve 3.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Logo değil, programı ve araçlarını kullanmayı öğrenmek için çalışmalar diye bakınca doğru yoldasın.

Logo/Logotype/Symbol üçgeninde bakarsak insanların neden yıllarını verip kitap, inceleme, araştırma, eğitim konusu girer, girmeyelim.

Monitör ve cep telefonu ekran gamutlarına girmeyelim. Profesyönel çalışan insanlar ciddi paralar verip bir odayı aydınlatmasıyla beraber kalibre ederken, bazı profesyönel insanlarda göz tecrübesiyle bunu yapıyorlar.

Zaten renk konusu kendi başına ayrı bir uzay.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı