LoL başlanılır mı?

Şimdiden yazıyorum oyundaki kavramları öğrenince bu yazdıklarımı anlayıp hemen oyunu sileceksin zaten ;

Oyununa gelecek veledler şöyle olacak ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rekabetçi ve hayatta kalma tarzı( CS:GO, Valorant, Apex, Minecraft, Ark, Rocket League) oyunları oynuyorum fakat artık bu tarz oyunlardan sıkılmaya başladım. Bu yüzden LoL indirmek istiyorum. Sizce başlanır mı? Kitlesi hakkında bayağı şikayet var ancak Valorant'a göre çok farklı değildir diye düşünüyorum
Başlayınca daha kötü olacak emin ol. Eğer sıkıldıysan spor, yarış oyunları, hikayeli oyunlar, indie oyunlar oyna rpg oyna sıkılman geçecektir.

Rekabetçi ve hayatta kalma tarzı( CS:GO, Valorant, Apex, Minecraft, Ark, Rocket League) oyunları oynuyorum fakat artık bu tarz oyunlardan sıkılmaya başladım. Bu yüzden LoL indirmek istiyorum. Sizce başlanır mı? Kitlesi hakkında bayağı şikayet var ancak Valorant'a göre çok farklı değildir diye düşünüyorum.

LoL bir oyun değil bir bağımlılıktır.
MMORPG oyunları oynamanı tavsiye ederim hem zaman geçer hem de sıkılmazsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı