- Makaleler
- 2
Oyun zevkli başlayabilirsin. Ama her zaman oyuna girerken herkesi mutele bir hata yaparsan küfür yiyorsun.
Başlayınca daha kötü olacak emin ol. Eğer sıkıldıysan spor, yarış oyunları, hikayeli oyunlar, indie oyunlar oyna rpg oyna sıkılman geçecektir.Rekabetçi ve hayatta kalma tarzı( CS:GO, Valorant, Apex, Minecraft, Ark, Rocket League) oyunları oynuyorum fakat artık bu tarz oyunlardan sıkılmaya başladım. Bu yüzden LoL indirmek istiyorum. Sizce başlanır mı? Kitlesi hakkında bayağı şikayet var ancak Valorant'a göre çok farklı değildir diye düşünüyorum
Başlayınca daha kötü olacak emin ol. Eğer sıkıldıysan spor, yarış oyunları, hikayeli oyunlar, indie oyunlar oyna RPG oyna sıkılman geçecektir.
Rekabetçi ve hayatta kalma tarzı( CS:GO, Valorant, Apex, Minecraft, Ark, Rocket League) oyunları oynuyorum fakat artık bu tarz oyunlardan sıkılmaya başladım. Bu yüzden LoL indirmek istiyorum. Sizce başlanır mı? Kitlesi hakkında bayağı şikayet var ancak Valorant'a göre çok farklı değildir diye düşünüyorum.
Önerebileceğin yarış oyunu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.