LoL'e başlanılır mı?

2011'in sonundan beri oynuyorum. Güzel oyun oynanır. 4500 maç yaptım bugüne kadar hiç pişman değilim. Oyun başlamadan "/sustur all" yazıyorsun güzel güzel oynuyorsun bu kadar. West'te başlarsan zaten hiç pişman olmazsın.

Yugioh gibi diyebiliriz aslında. Oyundaki şampiyonların bir kısmı TFT'ye dahil. 4 yeteneklerinden 1 tanesini kullanıyorlar ve belli gruplandırmalar içerisindeler. 2 farklı sınıflandırma var. Kısaca şöyle diyebiliriz daha anlaşılır olması bakımından böyle bir örnek veriyorum Toyota Corolla gibi. Sizin yapmanız gereken şansında yardımıyla belli gruplardan şampiyonlar biriktirmek ve aynılarından satın alıp 3. seviyeye çıkarmak. Kademe kademe bu grup şampiyonlarını biriktirecek, aynı anda uygun eşyalar yapıp şampiyonlara verecek ve yine aynı anda o tahtada uygun yerlere koyacaksınız. Rastgele bile dağıtabilirsiniz. Burada anlatımım çok karışık veya yetersiz gelmiş olabilir en basitinden telefonunuza mobil uygulamasını indirip 2-3 maç yapsanız daha kolay anlarsınız.

Hocam bu tur kotu kitle her Online oyunda var. Sorun etmeyecek iseniz ya da aldirmadan oynayacaksaniz baslayabilirisniz. Bu tur tipler seni etkilemek için bazen seni kotu dusurmek ya da kotu gostermek ister. En iyisi bu tiplere mute atmak. Bence bu sekilde eglence alincaksa oyanir.

Hocam bu tur kotu kitle her Online oyunda var. Sorun etmeyecek iseniz ya da aldirmadan oynayacaksaniz baslayabilirisniz. Bu tur tipler seni etkilemek için bazen seni kotu dusurmek ya da kotu gostermek ister. En iyisi bu tiplere mute atmak. Bence bu sekilde eglence alincaksa oyanir.
Büyük ihtimalle başlayacağım. İlk indirme boyutu nedir? Toplam boyutunu kastetmiyorum. Hani CS:GO 20Gb yer isteyip indirirken 9Gb indiriyor ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı