LoL en yüksek 68 FPS iyi midir?

V-Sync açın. Gölge ve Efekt ayarlarını düşürerek FPS 60 sabit kalmasını sağlayın.
Sabit 60 yeterli olacaktır.

60 FPS akıcılık için iyi bir değer tabii ki kişiden kişiye oyundan oyuna değişir. Örneğin oyun hayatına İ7 8700K, GTX 1080 Tİ ile başlamış bir insan 30-40 FPS'te oynamaktan hiç zevk almaz. Bazıları vardır elinde İ3 550, HD graphics 30 FPS oynamaktan bile zevk alır. Bu arada değerlerin gayet güzel. TF'lerde 40 altına düşmemesi iyi.

60 FPS akıcılık için iyi bir değer tabii ki kişiden kişiye oyundan oyuna değişir. Örneğin oyun hayatına İ7 8700K, GTX 1080 Tİ ile başlamış bir insan 30-40 FPS'te oynamaktan hiç zevk almaz. Bazıları vardır elinde İ3 550, HD graphics 30 FPS oynamaktan bile zevk alır. Bu arada değerlerin gayet güzel. TF'lerde 40 altına düşmemesi iyi.
çok teşekkürler eskiden bir tost makinesiyle oynuyordum ne demek stediğini çok iyi anlıyorum dostum
Hayır ben daha iyi olduğunu düşünmüştüm sisteminin ama bu sistemle bunu alman iyi demek istedim.
şaka yapmıştım zaten (ne kadar da şakacıyım değilmi aha aha) ciddiye almadığın ve beni takıp 3. kez yorum yazdığın için teşekkür ederim
V-Sync açın. Gölge ve Efekt ayarlarını düşürerek FPS 60 sabit kalmasını sağlayın.
Sabit 60 yeterli olacaktır.
teşekkür ederim işime yarayacak sağol

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı