LoL eskisi gibi dengeli değil

Forlight

Zeptopat
Daha fazla  
LoL'ün kanser kitlesini bir tarafa koyup oyuna bakarsak aşırı dengesiz şampiyonlar yüzünden oyun şu anda oynanabilir değil bence. Oyunda counter picki olmayan o kadar çar varki delirmemek elde değil mesela:
Fiora, Sett, mordeisaker, Gwen, iliao, tahm kenc.
Sırf bu çarlar yüzünden solo OTP'yi bıraktım ormana geçtim siz ne düşünüyorsunuz şu an?
Allah aşkına bu çarlara karşı laneyi kazanabilen var mı ve nasıl?

Hocam bahsettiğiniz şampiyonlar eşyaların durumu yüzünden kırık. Eşyalar da sezon arasında olduğumuz için pek ayarlı değil şu anda maalesef. Yeni sezonu bekleyin durumlarda değişiklik olacaktır fakat elbette LoL'ün bir Riot oyunu olduğunu ve güç sızması denen olayın yaşandığını göz önünde bulundurursak her zaman kimi şampiyonlar/eşyalar kırık kimi şampiyonlar/eşyalar berbat halde olacak.

Mordekaiser'a karşı Jax oynayabilirsin ben çok kolay kazanıyorum bu şekilde. Fiora'ya karşı Garen oynuyorum doğru şekilde oynarsan onu da kesebilirsin. Tahm Kench'e bir şey diyemeyeceğim cidden aşırı bozuk bir şampiyon zamanında karşıma gelmişti sinirden hesabı çok ucuza satmıştım 500 skinli hesabı.

LoL'ün kanser kitlesini bir tarafa koyup oyuna bakarsak aşırı dengesiz şampiyonlar yüzünden oyun şu anda oynanabilir değil bence. Oyunda counter picki olmayan o kadar çar varki delirmemek elde değil mesela:
Sırf bu çarlar yüzünden solo OTP'yi bıraktım ormana geçtim siz ne düşünüyorsunuz şu an?
Çok güçlü dediğiniz karakterleri oynayın saydığınız karakterlere karşı lane kazanılıyor siz kötü oynuyosunuzdur.

Oyunda counter picki olmayan o kadar çar varki delirmemek elde değil mesela:

Hepsinin counterı var gayet.
Karaktere karşı nasıl oynanıcağını, ne kasılacağını ve potansiyelini bilirseniz bu kadar acı çekmezsiniz.

Burada ki en op çarlardan dediğiniz ıllaoi aslında en boktan çardır.
Bütün özelliği sadece hasarıdır o da tek bir skillindedir(e) ıskalarsa hiçbir hasarı yoktur.
Eğer ıskalamazsa tek yapmanız gereken alanından çıkmaktır. Sakın E'sini tutturduktan sonra dalmayın kaybedersiniz.

Diğerlerini öğrenmek isterseniz video izleyebilir veya sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı