WosTidReis
Hectopat
- Makaleler
- 1
Normal tam gaz giriyoruz ama son 10-15 maçtır bizim takımımıza 15-20 level adam atıyor. Rakibe 1000+ level adamlar atıyor. İnanmayacaksınız solo bir maç gireyi mdedim 18-19-300-50 level takım arkadaşlarım rakip ise 1300+800 ve genelde 500+ yıllardır oynayan deneyimli oyuncular. Rankları düşük olsa da kötü sayılmaz Silver-Gold ve adamların genelde bir çarı 1 milyonun üstünde oluyor çok deneyimli oyuncular. Bu sebeple uzun zamandır çok zor maç kazanıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
@armas Reis, bizim takım gidip gidip ölüyor. Adamlar ise sürekli koordineli oynuyorlar, bu sebeple kazanamıyorum. Deneyim farkı var. Özellikle ejderin ne işe yaradığını bilmeyen tipler geliyor 5 maçtır ve adam Swain’e AD build yapıyor. Hep bu tarz kişiler geliyor.
@armas Reis, bizim takım gidip gidip ölüyor. Adamlar ise sürekli koordineli oynuyorlar, bu sebeple kazanamıyorum. Deneyim farkı var. Özellikle ejderin ne işe yaradığını bilmeyen tipler geliyor 5 maçtır ve adam Swain’e AD build yapıyor. Hep bu tarz kişiler geliyor.
Son düzenleyen: Moderatör: