LoL hesabı nedeniyle dava yenilir mi?

Kanunsuz işlem de kanunla korunmaz hocam. Siz bir suçunuz olmadığını söyleyin adama konuşun yapabileceğim bir şey yok ben seni dolandırmadım bu benim elimde olan bir şey değil falan diye. Hala ısrar ederse alttaki metni atarsınız davacı olursa aynı şekilde onunda ceza alacağını söylersiniz (dava açılabilirse tabi :D). İsterseniz bu hesabın alım-satımı yapıldığına dair kanıtları Riot destekten yollayın direkt olarak hesabı sınırsız banlasınlar. Başka bir konuda bir üye şöyle bir şey söylemiş çok hoşuma gitti. ''Yasadışı silah alıyordum ama bana oyuncak silah vermişler''
Sonuçta kim kime 50 Lira için dava açar ki?
 
Sonuçta kim kime 50 lira için dava açar ki?

Müebbet yiyebilirsiniz hocam. Sonra böyle kalmayın.

tenor.png
 
Birkaç hafta önce item satış'tan 50 liraya bir League of Legends hesabı satmıştım ancak hesabın ilk sahibi değildim. Hesabı ilk satın aldığım kişi hesabı geri almış ve bunun suçu bana kaldı dava yer miyim?

Hayır Riot hesapları kişiye aittir. Bütün sorumluluk ilk hesap sahibine ait.
 
Sonuçta kim kime 50 Lira için dava açar ki?
Dava açacak adam parasını bakmaz. Şahsen ben kazıklandığımı düşünsem 1 TL fiyat için bile açardım çünkü adam beni kazıklayacağını düşünüp bu hareketi yapmıştır. Haklı olduğumu biliyorsam da burnundan fitil fitil getirirdim. Tabi sizin durumda iki tarafta haksız ve ortada küçük bir maddi miktar var uğraşmazlar siz adamı vazgeçirmeye çalışında rahat rahat bitsin iş. Discord üzerinden de konuşabiliriz de orada söyleyeceklerim buradakinden farklı olmayacak. Hala bir korkunuz varsa ailenize açıklayın durumu onlar halleder zaten. Benim merak ettiğim şey hesabı ilk sahibinden satın mı aldınız?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı