LoL hesabım çalındı

Mailimi bilen bir arkadaş mailime girip hesabımı kendi mailinin üstüne almıştım, ondan sonra tüm mailleri silip çıkmış. Şikayet edebileceğim bir yer var mı polis vs uğraşır mı?
-Şikayetiniz nedir?
-LoL hesabım çalındı.
 
Kimse uğraşmaz. Dert etmeyi bırakıp yeni güvenli bir mail ile yeni bir hesap aç. Arkadaşlarını da iyi seç. Öyle elden ele gezerse hesaplar olacağı bu işte.
 
Bana da yıllar önce olmuştu. Hesabımı abime bile vermedim. Bilgisayarıma da korsan, üçüncü parti hiçbir şey indirmedim trojan vs. yememek için. Hatta buraya bir başlık açmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Adam comboliste düştüyse senin hatan falan demişlerdi, çok komikti. Polis , Riot vs. hiçbiri uğraşmaz bakmaz malesef.
 
Riot hesabın gerçekten size ait olup olmadığını bilmeden hesabı vermiyor, S4'te açtığım hesabın E-Postasını almak için 3 ayrı zaman aralığında 2 yıl boyunca uğraştığımı hatırlıyorum. RP attığımda ve "Hesabı çalsam RP yüklemezdim." ibaresini kullandığımda hesabı geri aldım. Hesabın senin olduğunu kanıtlayabileceksen hesabı alabilirsin, kanıtlayamazsan alman zor.(Hesabın açılış tarihi, hesaba gelen hediyeler/gönderilen hediyeler, ilk eklediğin arkadaşlar, ilk kostüm, RP içerikleri, isim değiştirdiysen eski isimler gibi gibi 15 tane soru yanıtlaman için sana verilir ve yeterli görülürse E-Posta sıfırlama bağlantısı biletin içeriğine yanıt olarak gönderilir.)
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı