LoL Jungle nasıl oynanmalı?

Josepstalin

Hectopat
Katılım
9 Nisan 2021
Mesajlar
112
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, sürekli LoL oynayan birisiyim. Az önce bir maçtan kafayı yiyerek çıktım. Doğal olarak, LoL bu sonuçta. Top'ta Irelia feedledi, AFK kaldı; middeki Lux flame yazmaktan oyun oynamadı, bot ise ikisi de AFK kaldı. Jungle oynamak zaten ayrı bir zor, bir de bunlar gibilerle oynamaktan gerçekten bıkıyorum. Daha iyidir diye TR'den EUW'e geçmiştim, az önceki olayları yaşadım. Acaba sıkıntı bende mi diye düşünmeye başladım artık. Sizce ne yapabilirim de maçlarda daha iyi oynayabilirim? Şu anda Jungle'da Win Rate %65 (bazı sitelerde 70 olarak gözüküyor). Bu aralar bir sebepsizce büyük bir coskuyla Jungle oynadım. Win Rate 40'dan 70 yaptım ama kendimden biliyorum, yavaş yavaş düşecek.
 
LoL hakkında bilgim yok. Ama orman karakteri seçip orman itemi alıp oyunu iyi takip etmeniz lazım. Ejderha kesin mavi kırmizı güçlendirici kesin yardıma ihtiyacı olana yardim edin geri dönün.
 
3:15 yapıcaksınız. Bütün orman kamplarını 3:15'e kadar temizleyip yampiriye kadar %50, %75 can arası çıkacaksınız. Zaten S11'de tüm ormancılar çok kolay bir şekilde orman dönebiliyor. Yampiri aldıktan sonra mide topa gang atıcaksınız. Eğer başarılı olursanız lane itip karşı ormanı tekrar kesmeye gidebilir veya 2. yampiriyi almaya bot lane ile oynayabilirsiniz sonra reset aldığınızda. Çok büyük bir level ve item avantajınız olucak. Onu baskılı kullanıp gangler ve ct jungle'lar yapıcaksınız. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz Orman mainim.
 
Kanka, doğru oyna.
Ben Jungle main değilim, hard Katarina otp mid Lane'im.
Ayrietten oyunu bıraktım.
Ama şunu biliyorum, doğru oynamak.
E-sporcuların Jungle maçlarını izle (solo)
 
Bir toplane main olarak şunu söyleyeyim oyunu tek başına sırtlayıp kazanmak istiyorsan midde oyna çünkü toplanede 20/0 da gitsen oyunu taşıyamıyorsun. Kazanmak istiyorsan jungle degil midde oynaman gerekiyor midde alacağın karakter minyon ittirmesi iyi roam atmasi gereken bir Hero alman gerekiyor. (tek başına oyunu kazanmaya çalısıyorsan)
Bir toplane main olarak şunu söyleyeyim oyunu tek başına sırtlayıp kazanmak istiyorsan midde oyna çünkü toplanede 20/0 da gitsen oyunu taşıyamıyorsun. Kazanmak istiyorsan Jungle degil midde oynaman gerekiyor midde alacağın karakter minyon ittirmesi iyi roam atmasi gereken bir Hero alman gerekiyor. (tek başına oyunu kazanmaya çalısıyorsan)

Mid dememin sebebi alt veya üst koridora kolaylıkla roam atabiliyorsun. Bunları yapabilen hero olarak ziggs olabilir koridoru baya iyi pushluyor. Roam olarak talon iyi bir tercih
 
Solo'ya geç ve Nasus oyna.
 

Geri
Yukarı