LoL kitlesi düzeldi mi?

VO45

Femtopat
Daha fazla  
Normalde uzun süredir LoL girmiyordum ve bırakmamın sebebi kitlesi aşırı kötüydü, son 1 haftadır tekrar oynamaya başladım ve sanki düzeldi gibi, öyle dini/ailevi değerlere söven ergen kitle ile çok karşılaşmadım, siz ne düşünüyorsunuz?

Düzelmedi, daha çok, küçük yaşta oynayan kitle olduğundan dolayı düzelmezde. Weste geçebilirsin orda da trollere rastlamak tabi mümkün ama TR deki kadar boş muhabbete denk gelmezsin. Ben yıllardır Westte oynuyorum, sırf meraktan TR ye bir göz atayım dedim bir oyun bile dayanamadım. Bunlar dışında oyunda gelişmek içinde West daha ideal, çünkü TR ye kıyasla daha kaliteli oyun dönüyor. Westte gold plat elolarda bile çok ciddi oyunlara denk gelebilirsin.

LOL kitlesinin düzelme ihtimali yok hocam. Maalesef Riot bu işlerde caydırıcı olamıyor. Yeni hesap yeni mail derken sürekli olarak aynı kanser kitle tekrar geliyor. Ben 13 yıl önce başladım LoL'e o zaman hakikaten yoktu bu kadar. Şimdi ise çok kötü durumda. Ya direkt mute atacaksın oyun başı ya da West'te oynayacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı