LoL kolay Hero tavsiyeleri

Nasus'un altta bıraktığım rünleri gayet işlevseldir. Spell olarak Işınlan ve Flash alabilirsiniz.
Standart hareket hızı rünü:

1615640851739.png

AP Nasus içinse şu rünü kullanın:

1615640975254.png

Hocalarım merhaba. Ben LoL'de yeni değilim ama bir şey fark ettim. Ben hızlı düşünemiyor, ani kararlar veremiyorum. Sürekli tereddüt ediyorum. Günlük hayatta da aynı şekilde. Uzun vadede harika yazılar yazabilirim ama ani kararlarda bir anda donuyorum. O yüzden ani hasar yerine tank Hero önerirseniz sevinirim. Böyle çok düşünme gerektirmeyen (pratik lazım olabilir çalışırım sorun değil) Hero'lar tavsiye edebilir misiniz? Zor demiyorum, çok düşünme gerektirmeyen Hero istiyorum. Viego'da mesela ani hasar atmam gerekiyor ama hızlı düşünemediğim için kullanamıyorum. Bu sorun hakkında çözüm arayacağım ama şimdilik LoL'de istediğim kriterlerde Hero önerebilir misiniz?
Garen ve Shen

Hocam Gnar deneyeceğim ama zor mu karakter?
Basit. Q yeteneği bumerang atıyor rakibe tutturursanız yavaşlıyor. W yeteneği her 3. saldırınız fazladan hasar veriyor ve sizi hızlandırıyor. E yeteneği zıplıyor. Eğer zıplamayı bir şampiyon, minyon yani varlık üzerine yaparsanız iki kere zıplıyor. Ultisi sadece Mega Gnar modunda kullanılabiliyor. Gnar çatışma içinde kaldıkça öfke birikiyor. Öfke tamamen birikince de Mega Gnar oluyor. Canı artıyor ve yetenekleri daha güçlü oluyor. Gnar oynanış falan yazarsanız bulursunuz bir sürü video.

Support Malph. Sadece 6. Levelde, ultiyi bekle. Çar o kadar saçma ki, o kadar çok ani hasarı var ki, botta 2 kişi hiç bir şey yapamadan %20 can falan kalıyor ulti atınca.

W'sunun pasifi sana zırh veriyor.

Ara sıra çalıya girip adamları Q ile dürtmen lazım. Takımda Yasuo varsa, sende en az 3, 4 kişinin olduğu yere ulti atarsan Yasuo R 500 AD, senin R 600 AP hasarın, buna kırılgan şampiyon dayanamaz. Zaten AD Carry ve Support olmadığı, 3v5'i de kazanamazsanız o da sizin sorununuz.

Irelia oynayabilirsin Yasuo'dan fazla mekanik gerektiriyor bence. West plat eloda tam verimli Yasuo'lar gördüm fakat tam verimli Irelia yok yani demek istediğim güzel şekilde öğrenip yüksek eloya çıkabilirsin 1V9 kolay atıyor oynamasını bilirsen. Bol bol video izle Irelia carries u var Twitch'ten izlersen belli bir zaman sonra nerede ne yapacağını öğrenirsin.
1.3m Irelia m var.

Leona. Oynarken rahat rahat düşünebilirsin zaten zor ölüyor, yetenekleri çok basit ve sürekli geliyor, bekleme süreleri çok kısa

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı