Jotariel
Kilopat

- Makaleler
 - 1

Garen oluyor.Hocam Beyblade'i anlamadım ama Malphite deneyeceğim.
Garen oluyor.Hocam Beyblade'i anlamadım ama Malphite deneyeceğim.
Gnar main olarak hiç Garen'e yenildiğimi hatırlamıyorum. Eğer severseniz Gnar şu an güçlü kahramanlardan. Hem hasarı var hem tank.Garen oynayabilirim sanırsam ama CT'si fazla gibi geliyor. Kimler CT'liyor genelde Garen'ı?
Gnar main olarak hiç Garen'e yenildiğimi hatırlamıyorum. Eğer severseniz Gnar şu an güçlü kahramanlardan. Hem hasarı var hem tank.
Garen ve ShenHocalarım merhaba. Ben LoL'de yeni değilim ama bir şey fark ettim. Ben hızlı düşünemiyor, ani kararlar veremiyorum. Sürekli tereddüt ediyorum. Günlük hayatta da aynı şekilde. Uzun vadede harika yazılar yazabilirim ama ani kararlarda bir anda donuyorum. O yüzden ani hasar yerine tank Hero önerirseniz sevinirim. Böyle çok düşünme gerektirmeyen (pratik lazım olabilir çalışırım sorun değil) Hero'lar tavsiye edebilir misiniz? Zor demiyorum, çok düşünme gerektirmeyen Hero istiyorum. Viego'da mesela ani hasar atmam gerekiyor ama hızlı düşünemediğim için kullanamıyorum. Bu sorun hakkında çözüm arayacağım ama şimdilik LoL'de istediğim kriterlerde Hero önerebilir misiniz?
Basit. Q yeteneği bumerang atıyor rakibe tutturursanız yavaşlıyor. W yeteneği her 3. saldırınız fazladan hasar veriyor ve sizi hızlandırıyor. E yeteneği zıplıyor. Eğer zıplamayı bir şampiyon, minyon yani varlık üzerine yaparsanız iki kere zıplıyor. Ultisi sadece Mega Gnar modunda kullanılabiliyor. Gnar çatışma içinde kaldıkça öfke birikiyor. Öfke tamamen birikince de Mega Gnar oluyor. Canı artıyor ve yetenekleri daha güçlü oluyor. Gnar oynanış falan yazarsanız bulursunuz bir sürü video.Hocam Gnar deneyeceğim ama zor mu karakter?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.