LoL nasıl oynanır?

Allahın cezası oyun 3 ay boyunca çok yoğun şekilde oynadım kesinlikle ruh hastası yapar insanı lütfen başlama dünya üzerinde en rezalet oyun. Allaha şükür sadece 3 ay gibi kısa süre oynadım aman diyim başlama bazılarında bağımlılıkda yapıyor arkadaşlarımdan biliyorum 7/24 LOL oynuyorlar.
 
Allah'ın cezası oyun 3 ay boyunca çok yoğun şekilde oynadım kesinlikle ruh hastası yapar insanı lütfen başlama dünya üzerinde en rezalet oyun. Allah'a şükür sadece 3 ay gibi kısa süre oynadım aman deyim başlama bazılarında bağımlılıkda yapıyor arkadaşlarımdan biliyorum 7/24 LoL oynuyorlar.

Tamam zaten yazdıklarınızdan son zaten başlamam.
 
Yapma kendine yazık edersin, ama illa başlıyacağım diyorsan kamera kilidini kullanmamaya erken alış, rünlerine vs. dikkat et, haritayı sürekli kontrol et ve görüş sağla,kendine bir iki şampiyon seçip onda ustalasmaya çalış ve yuksek ligde oynayan yayıncıları takip et, benim en sevdigim bausffs, euw cha rank1 e sporcu nemesis, cha camille otp druttut gibi, hepsi iyi oyuncular ama maalesef hiç türk bilmiyorum.
Söylemeyi unutuyordum, herkesi oyun başı mutele akıl sağlığın için.
 
Yapma kendine yazık edersin, ama illa başlıyacağım diyorsan kamera kilidini kullanma erken alış, rünlerine vs. dikkat et, haritayı sürekli kontrol et ve görüş sağla,kendine bir iki şampiyon seçip onda ustalasmaya çalış ve yuksek ligde oynayan yayıncıları takip et, benim en sevdigim bausffs, euw cha rank1 e sporcu nemesis, cha camille otp druttut gibi, hepsi iyi oyuncular ama maalesef hiç türk bilmiyorum.
Türk olarak closer, öğretici tarzda Naru bu ikisi yeter. İki adam.
 

Geri
Yukarı