LoL neden kötü bir oyun?

2. sezonda başladığım LoL macerama 7. sezonda ara vermiştim. Şu anda hiç oynamıyorum. Dün bir indirip ARAM gireyim dedim. Takım savaşında öldüğüm için yemediğim küfür kalmadı.
Bu yazacaklarım +15'tir. LoL neden kötü bir oyun? İlk öncelikle oyunda gördüğüm en kötü kitle. Bak 11-12 yaşında iyi oynayanlar var ama genel olarak Allah'a söven asosyal insanlarla dolu bir oyun. 2. olarak rapor sistemi ölmüş. Adam iyi oynuyoruz diye kankamla bana sövüyor. Adamı repliyoruz banlanmıyor. Ticket atıyoruz bir şey yapmıyorlar. 3.olarak 35 dakikanı verdiğin ranked maçta 1 veya 2 tane beceriksiz yüzünden 35 dakikandan oluyorsun LP gidiyor hiçbir şey kazanmadan zamanın gidiyor. 4. olarak yeni dengesiz itemler. Hayatımda bu kadar saçma item görmedim. karakterden fazla vuran item mi olur? 5. olarak eşleştirme sisteminin çöplüğü. Tamam, her eli iyi oynayacak diye bir şey yok ama 8 maç üst üste berbat takım ne ya? Lane'imi adam gibi kazanıyorum, bir bakıyorum bot 0 -3 ve bütün umudum gidiyor. Rakibi de durduramıyorum çünkü 3vs5 atıyoruz. RP fiyatları da ayrı cabası. Lanet oyuna 80 TL verdiğime o kadar pişmanım ki hesabımı satmak istiyorum.
Dereceli oyun oynuyorsunuz diye herkes iyi oynayacak diye bir kaide yok. Siz de bu kanser kitleye dahil oluyorsunuz bunu diyerek. Ayrıca League of Legends oynayan kitle oyun oynayıp, güzel vakit geçirerek eğlenmenin peşinde değil. Ne olursa olsun kazanma peşinde. Her yol mübahtır gözüyle oyun oynuyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı