LoL skin kullanırsam başka hesaplarımda ban yer mi?

Pwange

Decapat
Katılım
13 Haziran 2021
Mesajlar
89
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. LoL skin kullandığım hesap haricinde bu bilgisayardan girdiğim hesaplarda ban yer mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dosyalarına doğrudan etki edecek yazılımları kullanmaman gerekiyor, HWID ban atmadıkları için hesaplara ban atıyorlar.
 
Şu an oyunda Game. CFG dosyasını bile elleyebilirsin bizzat Riot'a bilet attım . Tek destek vermedikleri şeyin LoL Skin olduğunu söylediler, arkadaşlarımdan ban yiyenlerde oldu. En iyisi tamamen silmek ve konuya gelecek olursak evet diğer hesaplarda ban yer.
 
Son düzenleme:
Hayır hocam kimsenin bilip bilmemesi ile alakasız bu. Her zaman ban riski var birisi 2-3 yıl yemez ama diğeri kullandığı ilk hafta yer şans işi.

Bilmiyorum benim arkadasım kullanıyor oyun oynarken falan mod skin yeni sürümü çıkmısmı diye bakayım falan diyor ve ban yemiyor o yüzden onunla yola çıkarak dedim belki olabilir.
 
Hayır hocam kimsenin bilip bilmemesi ile alakasız bu. Her zaman ban riski var birisi 2-3 yıl yemez ama diğeri kullandığı ilk hafta yer şans işi.
Şansla alakası yok aslında. Bu hile kendini hiçbir şekilde belli etmediğinden (Diğer oyuncuların gözünden) raporlanmazsınız. Ama eğer chate kostümsüz bir şekilde Yone (herhangi bir şampiyon) oynarken hıyar gibi "kostümüm nasıl beyler" , "kanka lolskin kullanıyorum ben" , "bu şafağın ruhu yone de baya iyiymiş" yazarsanız raporlanırsınız ve ban yersiniz. Ama sadece bunları yazmakla değil birinin rastgele raporlamasından da ban yiyebilirsiniz. Örneğin oyun içinde biriyle kavga ettiniz, kişi sizi belki bundanda ban yer deyip hileden raporlarsa yine ban yiyebilirsiniz. Kısacası, bu programı kullanacaksanız neredeyse hiç Hileden raporlanmamanız gerekiyor.
 
Şansla alakası yok aslında. Bu hile kendini hiçbir şekilde belli etmediğinden (Diğer oyuncuların gözünden) raporlanmazsınız. Ama eğer chate kostümsüz bir şekilde Yone (herhangi bir şampiyon) oynarken hıyar gibi "kostümüm nasıl ", "kanka lolskin kullanıyorum ben", "bu şafağın ruhu yone de bayağı iyiymiş" yazarsanız raporlanırsınız ve ban yersiniz. Ama sadece bunları yazmakla değil birinin rastgele raporlamasından da ban yiyebilirsiniz. Örneğin oyun içinde biriyle kavga ettiniz, kişi sizi belki bundan da ban yer deyip hileden raporlarsa yine ban yiyebilirsiniz. Kısacası, bu programı kullanacaksanız neredeyse hiç Hileden raporlanmamanız gerekiyor.

2017 de ki ban dalgasını unuttun herhalde. Raporlanan veya raporlanmayan oyuncuların hepsi banlandı. Söylediklerin doğru.
 

Geri
Yukarı