LoL System error verdi ve bilgisayar kasmaya başladı

BY LEWU

Hectopat
Arkadaşlar 12 nesil i5-12500H laptopa sahibim ve LoL oynuyordum, işlemcim 85-90 dereceler arasındaydı ve LoL birden System error verdi ve oyun kapandı. Laptop fanlarını artırdım ve işlemcimi hızlıca soğuttum ve şu an biraz kasma var (laptopu yeniden başlatmadım). Zaten genellikle fanlarım kısıkta oyun oynuyorum GTA 5'te falan hep 85-90 derecelerde gezer işlemcim ama böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum. Bilgisayarım kasma nedeni LoL'ün verdiği error mu yoksa işlemcimin ısınması mı?

Laptop aşırı ısınırsa bilgisayar gücü keser ve kapanır. Sıcaklık gösteren bilgisayar izleme uygulaması kullanmak, aşırı ısınmanın bilgisayar performansı üzerinde ne kadar güçlü bir etkisi olabileceğini gösterebilir.
kaynak ta veririm istersen

Laptop aşırı ısınırsa bilgisayar gücü keser ve kapanır. Sıcaklık gösteren bilgisayar izleme uygulaması kullanmak, aşırı ısınmanın bilgisayar performansı üzerinde ne kadar güçlü bir etkisi olabileceğini gösterebilir.
Evet bunun farkındayım ama işlemcimin kendini durdurması için 100 dereceye çıkması gerekiyor. Ben diyorum ki 85-90 derece arasında GTA 5 i 2 saat oynuyorum kasma donma ve error tarzı bir sorun olmuyor. Sorun LoL de mi bunu anlamaya çalışıyorum ya zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı