LOL Youtube Kanalı Hakkında

NaughtyMedusa

Hectopat
Katılım
12 Şubat 2018
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba sevgili gamerlar, TFT daily moments kanalımı aktif hale geçirdim. Bu işi hobi amaçlı yapıyorum, para kazanma gibi bir derdim yok. Sizden ricam bugün bir video yükledim bu video hakkında yorumlarınız editi olsun tarzı olsun eleştirilerinizi bekliyorum. Abone olmak beğenmek size kalmış dediğim gibi düşünceleriniz benim için önemli.

Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanda ofiste olduğum için videoya bakamadım ancak sana en güzel yardımcı olacak şeylerden bir tanesini söyleyeceğim, ben de video paylaşıyorum günde 1 adet PUBG Lite üstüne ve ilk zamanlarda 1080p video kaydı alıp render sonrası yüksek kaliteli olarak çıkarıyorum boyutu da 11GB falan oluyordu ancak youtube tarafına attığımda o kadar boyutlu video 360p gibi kalite veriyordu. Sonra öğrendim ki kanal büyümeden 1080p attığında video kalitesi bir hayli düşük oluyor belki 1-2 ay sonra tekrar düzenlemeye girip kalite düzeliyor.
Ben de attığım anda güzel görünmesini istediğim için yine burada forumdan arkadaşların bahsetmesiyle denedim bu söyleyeceğimi ve sorun kalmadı.
Videolarını 2K render yapıp youtube tarafına 2K olarak atarsan 1080p kalitesi mükemmel çıkıyor cam gibi, tabi kanal başını alıp gittikten sonra 2K atmana gerek kalmıyor ama ilk aşamada güzel kalite istiyorsan böyle yapmakta fayda var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı