LOL'de anlık takılma sorunu

Harry Ahmet

Hectopat
Arkadaşlar laptop kullanıyorum. CS:GO ve onlarca oyunu her gün aktif olarak oynamaktayım ve bir sorun yok. LOL'de ise ani takılmalar yaşıyorum. Bu sorun laptopı aldıktan 1 sene sonra olmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
En sağ üstte ayarlardan > Tasarruf modunu aç ve oyun sırasında istemciyi kapat seç.
Oyundaki görüntü ayarlarından ise kutucuktaki tiki kaldıracağın seçenekler;
Görsel eklentileri gizle
Karakter ana hatları
Dikey senkronizasyon ayarı bu üçünü kapat. Büyük ihtimalle takılmaları önlersin.

En sağ üstte ayarlardan > Tasarruf modunu aç ve oyun sırasında istemciyi kapat seç.
Oyundaki görüntü ayarlarından ise kutucuktaki tiki kaldıracağın seçenekler;
Görsel eklentileri gizle
Karakter ana hatları
Dikey senkronizasyon ayarı bu üçünü kapat. Büyük ihtimalle takılmaları önlersin.
Bütün ayarlar en düşükte, istemcinin hızlı olması için tasarruf modu açıldı ve oyun sırasında istemci kapalı.
Galiba mart ayında 1803'e güncellediğimden beri bu sorun var.

Arkadaşlar laptop kullanıyorum. CS:GO ve onlarca oyunu her gün aktif olarak oynamaktayım ve bir sorun yok. LOL'de ise ani takılmalar yaşıyorum. Bu sorun laptopı aldıktan 1 sene sonra olmaya başladı.
Fpsinizi sabit 60a alın bende de aynı sorun vardı sanırım fps sabitlenmediğinde bilgisayar alabileceği max fpsi zorlayıp duruyor bu yüzden yorulma meydana geliyor fpsinizi sabitleyin sonra tekrar yazın lütfen

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı