Lol'de bir şampiyonda sıralamada 1. olmak nelere bağlıdır ?

Sadece dereceli maçlarına bakılır.

Genelde sıralama kasanların uyguladığı bir taktik vardır. Atıyorum Zed ile dünya birincisi olmak istiyor. Bu adamın asıl ligi Master. Giriyor demir bir hesaba alıyor Zed'i esnek derecelide herkesin içinden geçiyor. Lig yükselmemek için de 4 arkadaşı ile birlikte esnek giriyor Yuumi oynuyor ve maç kaybediyor. Böylelikle Zed ile %100 WinRate devam ederken ligi de düşük kalmış oluyor.

Düşük eloda oynarsan, şampiyonda 1.ci olabilirsin.
Yanlış anlama ama, karakter 1. olanlar, Elmas+ hesaplarda CHA adamlar oluyor.

Elmas ELO mu düşük?

1. olmak için fresh hesap lazım. Önceden MMR stackli olması gerekli. Yani 20 levelden sonra full win ile 30 olup, yine lose almadan 10 maçı atmak lazım.

Hiç ölmemek gerekli. Bu yüzden Zilean Support ile oynuyorlar.

Zed çok popüler olduğu için, gerçekten çok zor. Aşırı popüler, herkes oynuyor.

Yanlış anlama ama, karakter 1. olanlar, Elmas+ hesaplarda CHA adamlar oluyor.

Elmas ELO mu düşük?

1. olmak için fresh hesap lazım. Önceden MMR stackli olması gerekli. Yani 20 levelden sonra full win ile 30 olup, yine lose almadan 10 maçı atmak lazım.

Hiç ölmemek gerekli. Bu yüzden Zilean Support ile oynuyorlar.

Zed çok popüler olduğu için, gerçekten çok zor. Aşırı popüler, herkes oynuyor.
Yok yahu. Yetenekli adam yüksek eloda da olur ama bu arkadaş dia cha olsa gelip konu açmazdı. Demek ki düşük sayılabilecek bir eloda oynuyor ve bu eloda aşırı yetenekli olamayacağına göre 1.olması için kendinden düşük eloda oynaması lazım. Ayrıca malesef herkesin presi olmuyor ki zilean alsın. O yüzden işini sağlama alsın diye düşük elo önerdim.

Yok yahu. Yetenekli adam yüksek eloda da olur ama bu arkadaş dia cha olsa gelip konu açmazdı. Demek ki düşük sayılabilecek bir eloda oynuyor ve bu eloda aşırı yetenekli olamayacağına göre 1.olması için kendinden düşük eloda oynaması lazım. Ayrıca malesef herkesin presi olmuyor ki zilean alsın. O yüzden işini sağlama alsın diye düşük elo önerdim.
Kankam ben 2021 nisan da master'idim :D.Ben sadece şunu merak ettim derecesiz maçları ciddiye almadım ve hesap şuan 28 level westte kaynda 1.liğe kasmak gibi bir hedefim vardı eğer derecesiz maçlar da geçersiz olsaydı o zaman kasmayacaktım ama şuan çar 30 olunca kasmaya başlayacağım tryhard bir şekilde.

Presiz, ölmeden düşük ELO'da nasıl taşıyacak :) En az 50 Winstreak yapması lazım ciddiye alınması ve istatistiğe girmesi için. Zaten 50 WS olduğu zaman, oyun başı 13 gelse, 650 LP. Gümüş 4 başlasa Altın ELO'da olur, ama MMR'ı Elmas üstü olur.

Şimdi, Gümüş adam nasıl elmasa karşı oynayacak? Daha kötüsü, Cha'dan, GM'den erimiş adamlara karşı oynayacak.

Çoooook zor iş :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı