LoL'de Silver'dan çıkamamak

Öylede Darius oynarken hiç Mordekaiser'e ve aatroxa karşı kazanamıyorum.
Zor açıkçası Dariusla Mordekaiser'e kaybetmek. Oyunu iyice öğrenmeni tavsiye ederim. Örneğin Mordekaiser, W'sunu kullandıktan sonra savunmasız olur Darius'a karşı. Uzun bir bekleme süresine sahip çünkü. Darius'a karşı oynarken Qsunu kaçırdığında ufak tradeler atmalısın. Aatrox mu? Dostum Aatrox'u alamam açıkçası ben. Mental counterım.

Şampiyon havuzunu daraltmaya başlarsa, oynadığı şampiyon banlandığı zaman ortada kabak gibi kalır ve daha çok lig düşmeye başlar. Bir lane'de en az 3-4 şampiyona hakim olmak, 1 şampiyonun otp'si olmaktan daha iyidir.
Silver elodan bahsediyoruz. Bir main bulur ve spamlarsa o karakteri öğrenir. Katılmıyorum dediğinize. 1 şampiyonun OTP'si olmak riskli evet ama @ManchesterCity hocam OTP ol dememiş ki. Ben Tahm Kench OTP'ydim. Beni plata kadar çıkardı sağolsun. Platta daha fazla oynayamadım çünkü sıkıcı geldi. Şuan Pyke mainim. Oyunu uzatmamaya gayret edersem kazanıyorum genelde.

Ek olarak bir tavsiye daha vermek istiyorum. Yüksek elo yayınlar izlemeni öneririm. Cidden oyunu öğreniyorsun. Toplane için NAAYIL'i öneririm. Aatrox otp ama oyunu biliyor. Toplanede farmlayarak kazanmak istiyorsan Thebausffs'u öneririm. Ben cidden çok severim. Oyun tarzı kanser ama muhabbeti ve oynayışı sarıyor.

Ek olarak bir tavsiye daha vermek istiyorum. Yüksek elo yayınlar izlemeni öneririm. Cidden oyunu öğreniyorsun. Toplane için naayıl'i öneririm. Aatrox OTP ama oyunu biliyor. Toplanede farmlayarak kazanmak istiyorsan Thebausffs'u öneririm. Ben cidden çok severim. Oyun tarzı kanser ama muhabbeti ve oynayışı sarıyor.

Ben vahid abimi izleye izleye jungu çözdüm SUP main olarak.

Bu oyunda 5 kişilik takımın olmadığı müddetçe çıkman çok zor. Hayatsız olup oynayacaksın o zaman belki. Ama iyi bir takım ile hemen hemen oynadığın her maçı kazanırsın.Bence sen takım kurmaya yada dahil olmaya bak.

Sadece Vayne oynayarak 6 tane hesabımı altın seviyesine, bir tanesini de altın 2'ye çıkarttım, plata kasacaktım ama mentalim yetmez diye kasmadım.

Bence; Vayne earlyde aşırı güçsüz olmasına karşın, yanında AP supportlar ile koridoru biraz rahat geçiriyor. Tavsiyem Xerath, Brand ile Vayne oynamanız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı