LoL'de Silver'dan çıkamamak

Hocam biraz inceledim senin sıkıntın çok fazla farklı karakter oynaman eğer oyunu eğlenmek için oynuyorsan bunda bir sıkıntı yok ama lig çıkmak istiyorsan şampiyon havuzunu daraltman gerek. kendine bir şampiyon seç ve genelde aynı şampiyonu oynamaya çalış elin alışır hasarını daha iyi hesaplarsın vs bir de düşük bir winrate'in yok %53 bunu %55 e çekip yeni sezonda maç spamlersen kolaylıkla lig çıkarsın
Şampiyon havuzunu daraltmaya başlarsa, oynadığı şampiyon banlandığı zaman ortada kabak gibi kalır ve daha çok lig düşmeye başlar. Bir lane'de en az 3-4 şampiyona hakim olmak, 1 şampiyonun otp'si olmaktan daha iyidir.

Hocam biraz inceledim senin sıkıntın çok fazla farklı karakter oynaman eğer oyunu eğlenmek için oynuyorsan bunda bir sıkıntı yok ama lig çıkmak istiyorsan şampiyon havuzunu daraltman gerek. Kendine bir şampiyon seç ve genelde aynı şampiyonu oynamaya çalış elin alışır hasarını daha iyi hesaplarsın vs bir de düşük bir Winrate'in yok %53 bunu %55'e çekip yeni sezonda maç spamlersen kolaylıkla lig çıkarsın.

Öylede Darius oynarken hiç Mordekaiser'e ve aatroxa karşı kazanamıyorum.

Şampiyon havuzunu daraltmaya başlarsa, oynadığı şampiyon banlandığı zaman ortada kabak gibi kalır ve daha çok lig düşmeye başlar. Bir lane'de en az 3-4 şampiyona hakim olmak, 1 şampiyonun otp'si olmaktan daha iyidir.
Bir şampiyona hakim olmaktan kastınız ne bilmiyorum. Benim için bir şampiyona hakim olmak 10 20 maç oynamak değil en azından 200 maç atmak o şampiyonla. bunu 3 4 farklı şampiyonla yapmak kolay değil onun yerine 3 farklı lanede oynanabilen bir şampiyonu mainleyip hangi lane gelirse onu oynayabilmek daha iyi. bunun istisnası adc olabilir adc'de 2 3 şampiyon mainlenebilir genel olarak benziyorlar çünkü. onun dışında banlanan şampiyonlar belli az banlanan bir şampiyon seçip banlanırsa bozup tekrar girersin 3 lp gidiyor zatenyüksek eloda nerdeyse herkes otp bir şampiyonu devamlı oynuyorlar. ben de otp olarak lig yükseldim kısa sürede. tecrübemle konuşuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı