LoL'de bronzdan nasıl çıkılır?

Öncelikle çok fazla farklı şampiyon ve rol oynamak lig çıkmanıza engel olur. Xerath ile gayet iyi oynamışsınız sonra 2 maç kaybedince bir daha oynamamışsınız. Xerath ile devam edip lig kasabilirsiniz. Veya eğlendiğiniz başka bir şampiyon seçip onunla OTP şeklinde oynarsanız kesinlikle lig çıkarsınız. Tabii 10 20 maçtan bahsetmiyorum aynı şampiyonla 150 200 maç atınca iyi oynamaya başlarsınız. Bir de internetten o şampiyonda otp olmuş kişileri (herhangi bir otp değil en azından challenger seviyesine ulaşmış kişiler.) izleyebilirsiniz.
Özellikle bronz gümüş gibi elolarda kolay farm yapabilen ve aynı zamanda hızlı bir şekilde kötü durumlardan kaçabileceğiniz Ahri'yi öneririm. Farmlara geldikçe q atarak tekleyerek 20 dkda 150 160 cs gayet kolay yaparsınız ve rakibe altın ve seviye olarak fark atabilirsiniz. Baskın yedikçe de ulti atarak kaçmanız kolay olur.

Farm sayımın az olduğunu söylediniz fakat bir bronz elo için fazla değil mi?

İşte bak bronz elo için yeterli olabilir ancak bronz elodan çıkmak için yeterli değil. Senin biyerlerde rakibine fark atman lazımki kendini öne çıkarıp maçları kazanabilesin. Zaten bu oyunun mantığı budur, aktif olarak bulunduğun elodaki insanlardan bir şeyi daha iyi yaparsın ve bu lig atlamanı sağlar.

Ama takımıma gelenler beni çok tilt ediyor.

Öncelikle çok fazla farklı şampiyon ve rol oynamak lig çıkmanıza engel olur. Xerath ile gayet iyi oynamışsınız sonra 2 maç kaybedince bir daha oynamamışsınız. Xerath ile devam edip lig kasabilirsiniz. Veya eğlendiğiniz başka bir şampiyon seçip onunla OTP şeklinde oynarsanız kesinlikle lig çıkarsınız. Tabii 10 20 maçtan bahsetmiyorum aynı şampiyonla 150 200 maç atınca iyi oynamaya başlarsınız. Bir de internetten o şampiyonda OTP olmuş kişileri (herhangi bir OTP değil en azından Challenger seviyesine ulaşmış kişiler.) İzleyebilirsiniz.
Özellikle bronz gümüş gibi elolarda kolay farm yapabilen ve aynı zamanda hızlı bir şekilde kötü durumlardan kaçabileceğiniz Ahri'yi öneririm. Farmlara geldikçe Q atarak tekleyerek 20 dakikada 150 160 CS gayet kolay yaparsınız ve rakibe altın ve seviye olarak fark atabilirsiniz. Baskın yedikçe de ulti atarak kaçmanız kolay olur.

Xerath ile oynadığım maçlar iyiydi evet ama bir yerden sonra başka şampiyon oynayayım dedim belki tekrar oynamaya devam ederim Xerath.

Ama takımıma gelenler beni çok tilt ediyor.

Xerath ile oynadığım maçlar iyiydi evet ama bir yerden sonra başka şampiyon oynayayım dedim belki tekrar oynamaya devam ederim Xerath.

Tilt olma konusunda ise mental zaten elo atlamadaki en büyük engeldir. Mentalini ne olursa olsun sağlam tutacaksın ki lig atlayabilesin. Ayrıca çok geri düştüğün maçlarda bile ümidi kaybetmemek gerek çünkü cha eloda oynamıyoruz, insanlar çok fazla hata yapıyor ve her an maç dönebiliyor. O yüzden flame atmak, moral bozmak vs lig çıkmaktaki en büyük engellerden biri, öncelikle bunun aşılması gerek.

İşte bak bronz elo için yeterli olabilir ancak bronz elodan çıkmak için yeterli değil. Senin biyerlerde rakibine fark atman lazımki kendini öne çıkarıp maçları kazanabilesin. Zaten bu oyunun mantığı budur, aktif olarak bulunduğun elodaki insanlardan bir şeyi daha iyi yaparsın ve bu lig atlamanı sağlar.

Farm kısmında aynıyız diyelim fakat ADC veya mid oynasam ADC kasıyor ya da top kasıyor ve her maç denk gelemez diyorsunuz ama emin olun cidden her maç geliyor adam gelip bana tek atıyor benim oyundan çıkasım geliyor Xerath'la attığım Win streaklerde iyi takım olduğu için almıştık çünkü Team diff vardı top kasmamıştı ADC kasmamıştı bizimkiler iyi oynamıştı farmımda 20 dakikaya göre bayağı azdı.

Farm kısmında aynıyız diyelim fakat ADC veya mid oynasam ADC kasıyor ya da top kasıyor ve her maç denk gelemez diyorsunuz ama emin olun cidden her maç geliyor adam gelip bana tek atıyor benim oyundan çıkasım geliyor Xerath'la attığım Win streaklerde iyi takım olduğu için almıştık çünkü Team diff vardı top kasmamıştı ADC kasmamıştı bizimkiler iyi oynamıştı farmımda 20 dakikaya göre bayağı azdı.

Hocam TR Serverinde oynuyorsanız girelim oynayalım nickiniz sanırsam Kineats değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı