LoL'de bronzdan nasıl çıkılır?

Hepsinde oynayabiliyor olsanız bronz olmazdınız hocam lane seçin lig atlamak istiyorsanız.

Ama demek istediğim şeyi anlamadınız herhalde önceki mesajlarımda eğer ben top oynuyorsam mid ve ADC kasıyor ve tek atıyor.

Sıkıntım bu böyle bir şey olmasa rank Win alıyorum zaten 15 Win streak attım 15 kere takımıma iyi adamlar geldi lanelerde daha iyi oynadılar.

Ama şimdi tekrar kötü oynayan insanlar gelmeye başladı.

Bu konuda duayen olmuş bir isim olan @Atılay hocamı, değerli tavsiyelerini paylaşması için buraya davet ediyorum.
Sözlerime @Borgore hocama beni bu konuya etiketlemeyi layık gördüğü için şükranlarımı sunarak başlıyorum. Öncelikle düşük elolarda oyun kazanmanın en önemli şartı, rakibinizin açıklarını kullanabilmenizden geçer. Bronz, Silver, Gold ve hatta Türkiye sunucusunda Plat elolarda dahi rotasyona cevap vermekte çok zorlanılıyor, bu cepte. Bir ikincisi de tüm koridorlarda oynamaya çalışmak yerine kendinize iki rol seçip bu iki rolde önce 3-5 adet şampiyonda ustalaşıp, ardından bu sayıyı arttırarak gitmenizde fayda var. Üçüncü ve son olarak mekaniklerinizi geliştirip laning tecrübesi edinmek de olmazsa olmazlardan.

Saydığım bu 3 maddeyi bir araya getirdiğinizde, Türkiye sunucusunda takıma bağlı kalmadan oyun kazanmanın en kolay yollarından birinin ayrık ittirme kabiliyeti olan, mekaniksel olarak "oyun" yapabileceğiniz ve en önemlisi de 1v2'de zor durumlarda kalmayacağınız karakterler oynamanızda fayda var. Tabi bu dediklerim Plat eloya kadar hiç sekmez. Bunun için en uygun rol ve karakterler ise üst koridorda Fiora, Camille, Jax, Tryndamare, Illaoi, Gwen, Irelia ve Yorick'tir. Oyun dışında izleyeceğiniz ayrık ittirme taktikleri videoları ile de repertuarınızı geliştirmenizi öneririm. Müsait olduğum bir vakitte yapacağım "Demirden Elmasa" rehberi ile özellikle demir elo hatalarının üstünden geçip nasıl rahat oyun kazanılacağını anlatacağım bir seri hazırlayacağım. Şimdiden bol "Win"li günler dilerim..

EUW sunucusunda elmasa çıkmış biri olarak şunu söyleyeyim. Tek rolde oynamanız ve şampiyon havuzunuzu dar tutmanız özellikle gelişme anlamında çok önemli. Yukarıdaki arkadaşım bahsettiği gibi ayrık ittirme oyundaki özellikle TR de Elmasa kadar rahat rahat uygulayabileceğiniz bir taktiktir(EUW'de Platinden sonra zorlayabilir).Önerim ise Top Lane'de 3 tane şampiyon oynayıp bu şampiyonların Garen, Morde ve Yorick olmasıdır(Yorick ağırlıklı olarak). Attığınız banlarda çok önemli bu konuda karşınıza gelecek CT'ye değil karşısında oynayamadığınız popüler şampiyonu banlamanız sizin için daha iyi olacaktır. Arkadaşlar ekleme yaparlar zaten bu arada Yorick için kesinlikle tank Build yapma. Rank 1 Yorick'ler genelde zırh deşme kasıyor bu aralar haberin olsun.

Sözlerime @Borgore hocama beni bu konuya etiketlemeyi layık gördüğü için şükranlarımı sunarak başlıyorum. Öncelikle düşük elolarda oyun kazanmanın en önemli şartı, rakibinizin açıklarını kullanabilmenizden geçer. Bronz, Silver, Gold ve hatta Türkiye sunucusunda Plat elolarda dahi rotasyona cevap vermekte çok zorlanılıyor, bu cepte. Bir ikincisi de tüm koridorlarda oynamaya çalışmak yerine kendinize iki rol seçip bu iki rolde önce 3-5 adet şampiyonda ustalaşıp, ardından bu sayıyı arttırarak gitmenizde fayda var. Üçüncü ve son olarak mekaniklerinizi geliştirip laning tecrübesi edinmek de olmazsa olmazlardan.

Saydığım bu 3 maddeyi bir araya getirdiğinizde, Türkiye sunucusunda takıma bağlı kalmadan oyun kazanmanın en kolay yollarından birinin ayrık ittirme kabiliyeti olan, mekaniksel olarak "oyun" yapabileceğiniz ve en önemlisi de 1v2'de zor durumlarda kalmayacağınız karakterler oynamanızda fayda var. Tabi bu dediklerim Plat eloya kadar hiç sekmez. Bunun için en uygun rol ve karakterler ise üst koridorda Fiora, Camille, Jax, Tryndamare, Illaoi, Gwen, Irelia ve Yorick'tir. Oyun dışında izleyeceğiniz ayrık ittirme taktikleri videoları ile de repertuarınızı geliştirmenizi öneririm. Müsait olduğum bir vakitte yapacağım "Demirden Elmasa" rehberi ile özellikle demir elo hatalarının üstünden geçip nasıl rahat oyun kazanılacağını anlatacağım bir seri hazırlayacağım. Şimdiden bol "Win"li günler dilerim..
Hocam ellerinize aklınıza sağlık yine döktürmüşsünüz, mest olduk. Öncelikle değerli yorumlarınız ve deneyimlerinizi bizlerle paylaştığınız için tüm Technopat ailesi adına teşekkür ediyor "Demirden Elmasa" adlı rehberinizi heyecanla ve coşkuyla bekliyoruz. Şimdiden rehberiniz için de teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Bu bronzdan çıkamıyorum LoL'ü de iyi oynarım kda yüksektir Kda'yı geçtim harita bilgim iyi haritayı iyi izliyorum. Jungle middeyse ona göre pozisyon alabiliyorum ani gangte kaçabiliyorum oyun bilgimde iyi fakat olmuyor, çıkılmıyor bu ranktan. Mid oynasam ADC kasıyor, top kasıyor onlar tek atıyor Duo giriyoruz yine olmuyor. Bronz 1'dim Win streak attık 15 tane tekrar aynısı oldu tekrar düştüm bronz 2'yim şimdi yok mu bunun bir çözümü arkadaş? Bıktım ben bundan ya.

Ekle beni çıkartayım.

Hocam ellerinize aklınıza sağlık yine döktürmüşsünüz, mest olduk. Öncelikle değerli yorumlarınız ve deneyimlerinizi bizlerle paylaştığınız için tüm Technopat ailesi adına teşekkür ediyor "Demirden Elmasa" adlı rehberinizi heyecanla ve coşkuyla bekliyoruz. Şimdiden rehberiniz için de teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Güzel temennileriniz için teşekkürler, şu anda işim gereği müsait olduğum vakit oldukça kısıtlı ancak ilk fırsatta sizler için bu rehberi hazırlayacağımdan emin olabilirsiniz. Sağlıcakla kalın.

Arkadaşların öneriler işe yarayabilir fakat yorick önerisi çok kötü. Top lane oynayacaksanız Sett Morde Garen gibi karakterlerle bunu yapmanız 10x daha kolay olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı