Kul hakkına girer misiniz bilmiyorum. LoL eloboost sistemini pay to Win gibi düşünebiliriz. Para veren daha iyi bir lige çıkar.
Kaydettim bakar bakar gülerim artık."Şüphesiz ki LoL, en dürüst MOBA oyunudur"
Hayır.Kendi hatamı, günahımı Rabbime açtım ve tövbe ettim. Buraya gelip oyunu oynayan oyunculardan haklarını helal etmelerini isterim. Hakkınızı helal eder misiniz?
Teşekkür ederim. Hesaba hiç girmemem daha mı iyi yoksa normal oyun vs. atabilir miyim? Kusura bakmayın biraz saçma soru sordum fakat hassasım bu konuda.Sen tövbeni etmişsin daha ne yapabilirsinki bunlar seni trollemeye çalışıyorlar.
O hesabada girebilirsin fakat ligler sıfırlanıp kendi ligine yerleştirmezsen hesaba girme bu kadar.
Teşekkür ederim. Hesaba hiç girmemem daha mı iyi yoksa normal oyun vs. atabilir miyim? Kusura bakmayın biraz saçma soru sordum fakat hassasım bu konuda.
Kendi ligim altın 2. O zamanlar elmas 4 olmuştum boost ile.Şu anda senin gerçek ligin ne kendi emeğinle çıktığın ve Boost yaptırdığın hesabın ligi ne?
Bildiğim kadarıyla hesapta bayağıdır oynamadım diyorsun oynamayınca erime oluyor gir bir bak bence.
Değerli kardeşim LOKMAN SURESİ AYET 6 da şöyle yazıyor.Yapmak istediğim her şeyi önce dinime uygun olup olmadığına bakarak yapmaya çalışıyorum. Din bunu emrediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.