LOL'de GTX 1050Ti Düşük Performans

• Konuyu başlatan ozes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 1.514

ozes

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Yeni bilgisayar aldım ben fakat değişik bir sorunla karşı karşıya kaldım, ilk kez Windows 10 kullandığım için de pek nedenini çözümünü tahmin edemiyorum. LoL oynarken bazen 2 oyun sonra bazen 5 oyun sonra bu sorunla karşılaşıyorum ve bazense hiç yapmıyor. GTA 5 yükledim 2-3 saat ve üzeri oynamışlığım var böyle bir sorunla karşılaşmadım. Tüm güncelleştirmeler tamam virüs taraması yaptım. (Defender ile yaptım ileri bir düzeyde antivirüse ihtiyaç duymadım hiçbir şey yüklenmediği için, yeni formatlı çünkü.)

Sistemim GTX 1050 Ti 4GB hiçbir ayarıyla oynamadım ekran kartının.

9117inciw891451.jpg

Bu da oyun içinden:

8743incia6793917.jpg

Ara sıra Alt+Tab yapıyorum Alt+Tab yaptıktan sonra düşük FPS'den tam FPS'ye geçiyor. Acaba bunu yaparken bugta mı kalıyor arada? Ve bu olayın hemen ardından yeni oyun oluşturuyorum zaman kaybetmeden yeni oyunda deniyorum hiçbir sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı ayarlarıyla hiç oynamadıysan oyunu intel hd graphics ile açıyordur. Masaüstü sağ tıklayıp Nvidia denetim masasını aç. 3D ayarlarının yönetilmesi kısmından tercih edilen grafik işlemciyi Nvidia olarak ayarla. Ayrıca başlattan ayarları aç. Oyun menüsüne girip oyun çubuğundaki açık olan yeri kapalı yapıp hemen altındaki 2 kutucuğun da işaretini kaldır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı