LoL'de ilk ban perma geldi

Lavalexperience

Decapat
Merhaba iyi sosyaller. LoL'de çok küfür etmem ama 1 hafta önce 2 pre milletin çarlarını banlayıp dalga geçiyorlardı. Benim de çarımı banlayınca sinirden bayağı bir küfür ettim ve daha bugüne kadar 1 tane bile uyarı veya ban yememişken direk perma atmışlar. perma açtırabilen oldu mu hiç? Forumda okurken herkesin ilk 14 gün ban yedigini gördüm. Banımı kaldırırlar mı?

Bazı yasaklı kelimeleri yazmadığın sürece perma yemen çok zor ya da ilk kez yemedin uyarı ikisinden biri

Irklara veya kutsal olduğu bilinen şeylere küfür etmediysen çok zor perma yemen. En iyisi Riot destekten bilet açıp kendini güzelce ifade ederek şansını denemek.

Dinlere veya Atatürke küfür etmedim ama herkesin aynı sövdügü chatte ilk bandan perma yedim 2 pre her maçta insanları kışkırtıyor maç geçmişlerini bile inceleyip tek tek her şeyi yazdım ama açmadılar banımı ne yapacam bilmiyorum.

Dinlere veya Atatürk'e küfür etmedim ama herkesin aynı sövdügü chatte ilk bandan perma yedim 2 pre her maçta insanları kışkırtıyor maç geçmişlerini bile inceleyip tek tek her şeyi yazdım ama açmadılar banımı ne yapacağım bilmiyorum.

Kendini öldür tarzı bir şey dediysen de olabilir yani haksız yere atacaklarını sonra da kaldırmayacaklarını sanmıyorum.

Kendini öldür tarzı bir şey dediysen de olabilir yani haksız yere atacaklarını sonra da kaldırmayacaklarını sanmıyorum.

Ben işin şurasındayım niye ilk ban perma adamlar hep 14 gün yemiş feedlemedigim maçtan + küfürden ban yiyorum şaka gibi 6 7 ticket açtım kendimi 100 lerce satırla tek tek anlattım koca Riot desteğin 2 tane çalışanı var hep aynı 2 kişi hepde aynı tavır eskiler adam gibi konuşurdu bunlar oto mesaj atıp kapıyor gitgide daha akılsız insanlarımı işe alıyolar anlamıyorum kanıtları koyuyorum feedlemedigime dair lanede adamı eziyorum 5/7/5 im bilerek çarım banlanıp dalga geçiliyor maç sonu 220 farmım 2 kişi pre bana küfür ediyor onlar ban yemeyip beni perma banlıyorlar 10 larca kanıt SS'leri koymama rağmen + ilk banın perma olmasını hak etmediğimi söyledigimde hayır kaldırmacağız diye oto mesaj atıyor forumda 100 lerce okudum aynı konuyu herkes 14 gün banlanmış arkadaşım zamanında sinirlenip feedlediginde dk 5 de 0/10'du 14 gün ban yemişti gerçekten Riot destek ekibi gitgide daha akılsızları almaya başlıyor ekibine ne okuma yazma biliyorlar (adam bana mesajında harfleri karıştırmış sözde resmiler :D) ne de yardımcı olmayı beceriyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı