Normal değil. Ne zaman termal macun değişimi yapıldı? Açtıysanız fanı doğru takmamış veya oturtmamış olabilirsiniz. Yoksa bu sıcaklığa gelmesinin imkanı yok.Isınmaması için ne yapmalıyım? League of Legends oynarken 98 civarı oluyor.
CPU fanı stok mu?Isınmaması için ne yapmalıyım? League of Legends oynarken 98 civarı oluyor.
Masaüstü ama daha önce hiç termal macun değişimi yapmadım.Normal değil. Ne zaman termal macun değişimi yapıldı? Açtıysanız fanı doğru takmamış veya oturtmamış olabilirsiniz. Yoksa bu sıcaklığa gelmesinin imkanı yok.
Bu arada masaüstü mü laptop mu?
Evet stok.CPU fanı stok mu?
İşlemsi i5 2310. Msi After Burnerla ölçtüm. Fan montajı doğru. Termal macun bilmiyorum.İşlemci nedir? Hangi programla ölçtünüz? Fan montajı doğru mu? Termal macun durumu nedir? Kasanızın modeli nedir?
Bilgisayarı alalı 1 sene falan oldu.Özellikleri işlemci i5 2310 ekran kartı rx550 ram 8gb 1600mhzNe kadar süre oldu bilgisayarı alalı? Ayrıca bilgisayarın parçalarını yazarsanız yardımcı olabiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.