Gümüş 2'de kaldım. Bir kazanıp bir kaybediyorum. Kolay rank atlanacak lane ve Hero söyler misiniz? Genelde jung oynuyorum.
Gümüş 2'de kaldım. Bir kazanıp bir kaybediyorum. Kolay rank atlanacak lane ve Hero söyler misiniz? Genelde jung oynuyorum.
Bel'Veth ve Kayn.
Volibear ve Trundle da meta şampiyonlar arasında seçim sana kalmış.
Nerf yiyene kadar Bel'Veth.
Şu sıralar Bel'Veth özellikle dakika 20 de erken baron alırsan minyon ölümlerinde çıkan hiçlik canavarları oyun bitirmeyi çok kolaylaştırıyor.
İşe buradan oyunu öğrenerek başlayabilirsiniz. Şampiyon önerisi için, poke SUP'lar iyidir. Ama bu şampiyon işi kişiye göre değişir. Herkesin oynayabildiği ortak bir şampiyonun ve lanenin olduğunu sanmıyorum.
Diana mainim. Karşına çok counterin gelmezse ve iyi oynarsan çok güçlü. Aynı zamanda takımının çok kötü olmaması gerekiyor. R attıktan sonra çoğu kişiyi tekliyorsun fakat bazen de hepsi 1 can kalıyor. İşte orada takımının toplaması lazım.
Jung oynuyorsanız Hecarim ya da Belveth alabilirsiniz.Gümüş 2'de kaldım. Bir kazanıp bir kaybediyorum. Kolay rank atlanacak lane ve Hero söyler misiniz? Genelde jung oynuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.