LoL'de kolay rank atlamak için hero önerisi

Samed123

Hectopat
Gümüş 2'de kaldım. Bir kazanıp bir kaybediyorum. Kolay rank atlanacak lane ve Hero söyler misiniz? Genelde jung oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gümüş 2'de kaldım. Bir kazanıp bir kaybediyorum. Kolay rank atlanacak lane ve Hero söyler misiniz? Genelde jung oynuyorum.

Diana mainim. Karşına çok counterin gelmezse ve iyi oynarsan çok güçlü. Aynı zamanda takımının çok kötü olmaması gerekiyor. R attıktan sonra çoğu kişiyi tekliyorsun fakat bazen de hepsi 1 can kalıyor. İşte orada takımının toplaması lazım.

Bel'Veth ve Kayn.
Volibear ve Trundle da meta şampiyonlar arasında seçim sana kalmış.

Hocam Kayn eskisi kadar güçlü olmadığını düşünüyorum. Bel her maç banlanıyor. Volibear ve Trundle bana göre değil viego gbi çarlar oynuyorum.

Nerf yiyene kadar Bel'Veth.

Banlanıyor.

Şu sıralar Bel'Veth özellikle dakika 20 de erken baron alırsan minyon ölümlerinde çıkan hiçlik canavarları oyun bitirmeyi çok kolaylaştırıyor.

Evet ama banlanıyor her maç.

İşe buradan oyunu öğrenerek başlayabilirsiniz. Şampiyon önerisi için, poke SUP'lar iyidir. Ama bu şampiyon işi kişiye göre değişir. Herkesin oynayabildiği ortak bir şampiyonun ve lanenin olduğunu sanmıyorum.

Hocam baktım hep.

Diana mainim. Karşına çok counterin gelmezse ve iyi oynarsan çok güçlü. Aynı zamanda takımının çok kötü olmaması gerekiyor. R attıktan sonra çoğu kişiyi tekliyorsun fakat bazen de hepsi 1 can kalıyor. İşte orada takımının toplaması lazım.

Evet güçlü takım çok önemli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı