LoL'de küme atlayamamak

Archimondee

Femtopat
Katılım
11 Nisan 2022
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
EUW'da Silver 1-2 arasında sürünüyorum. 300'ü aşkın oyunum var. Mainim destek.
TR serverindeki kalitesizlikten dolayı EUW'e geçtim. TR'de daha en önemli şeyin level olduğunu bilmeyenler var. Mesela; karşı takımın Solo'su 11 level, 2/0 önde, sizin takımın Solo'su az geride 9 level diyelim. 7 level Jungle bu geride olan takım arkadaşını düşünerek gank atmaya çalışıyor ama tutmuyor, karşı solo double killi alıyor. Daha levelin önemini bilmeyen oyuncular var.
300 küsur oyun oynayıp halen Silver da kalmak? Çok yeteneksiz olduğumdan değil tamamen SUP oynamamdan kaynaklı diye düşünüyorum. Yani Soraka ile takım taşınır mı?
Autofill mi dersin, hakim olmadığı şampiyonu Dereceli'de deneyen mi dersin. Gank atamayan junglere kızıp TF gelmeyen trolleyen sololar mı dersin.
Riot eşleştirme sistemi halen kötü. En önemli sebebi bence hakim olmadığı şampiyonu Dereceli'de deneyenlerle eşleşmek. Adamın zaten son oyununa bakıyorsun 1 hafta önce oynamış. Aramcılar vs. bir de şu Dereceli'yi deneyeyim diyen tipler. Bunun önüne nasıl geçeceksin? Bende biliyorum her şampiyonu oynamayı ama Dereceli'de tercih etmiyorum. 3-4 main edindim onlarla takılıyorum ve A'dan Z'ye her şeylerini de biliyorum. Herkes benim gibi olsa daha kaliteli oyunlar çıkar.
Yazacak çok şey var 3 paragraf çıkar ama kimi neyi düzelteceğim?
6 oyun art arda kazanıyorsun. Sen misin bunu kazanan "al bir de bunu kazan" dercesine leşlerle eşleşiyorsun ve 7. oyunu kaybediyorsun. Sen misin kaybeden? Bu sefer 8. oyunda daha beterleri geliyor. Yani böyle döngülerle 300 küsur oyun oynadım şu Silver'dan kurtulamadım. 6 ileri 3 geri 1 ileri 2 geri 3 ileri 4 geri.
Sizden görüş ve önerilerinizi talep ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lavorgtal, oyun içi nickim. Eklersen konu hakkında istişahare edip beraber oynayabiliriz. Şayet ben de aynı sorundan mütevellit acı çekiyorum. Yazışmaya kalksak sayfalar sürer. En azından bot lanede sağlam bir supporta sahip olursam çok rahat kazanma oranını yükseltiriz diye düşünüyorum. Ben de West sunucusunda oynamaktayım.
 
Taşıyabilen supportlar oyna. Ayrıca support ile 1v9 atamayacağını bil. Rakan, Nautilus, Thresh gibi çarlar genel olarak taşıyan desteklerdir.
 
Hahahahah :D bu durumu ben yaşıyorum sanıyordum :D geçmiş olsun kardeşim her sene plat diye başlıyorum, Gold 1'e geldiğimde başlıyor Lost'lar :D 3 sezondur Gold 1'e çıkıp Gold 4 0 lp ile kapatıyorum.
 
Düşük kümede destek oynamak bence kötü. Onun yerine orta veya ormanı seçsen daha fazla kazanma ihtimalin olur. Eğer destek oynayacağım diyorsan (ben de destek oynuyorum) lulu, soraka, yuumi gibi karakterler oyna. Ben bunlarla son 20 maçta 18w2l aldım.
Son 20 maçın 20 win olduğunu bilirim ama sonrası ızdırap oluyor. 3 4 kere oyun sildiğimi bilirim sinirden :D
 
6 yıldır oynuyorum bende ilk seneler ranked hiç atmadım. 3-4 senedir atıyorum günde 1-2 el ve sonuç Silver'da saplandım. Tecrübe veya bilgi yetmiyor bu oyunun anatomisini çözmeye. Aynen dediğin gibi 6 oyun Win mi aldın ayvayı yedin sen diyor. Geri seri Full lose. Bunun için sağlam yapay zeka lazım. Oyun bulma süresini kısaltıcaz diye Riot içimizden geçti.
 
TR sunucusunda 3 sezondur elmas elodayım. Destek oyuncusuyum. Ben oyuna başladığımda Zac yeni çıkmıştı hangi sezon oluyor hatırlamıyorum :D bütün destek herolarının gameplayini bilmelisin. Sonra metada hangi destekler varsa onları seçmelisin oyunlarında. Destek oyun tarzının da metası vardır, bazen ADC'yi genel olarak farma salıp roam atmak meta oluyordu. Yakın zamanda oyunu pek oynamıyorum o nedenle şimdi nasıl bilgim yok. Bir de kendi tercihim olarak mage desteklere karşı tanky olan all in destekler alıyorum. Tankylere karşı pealer destekler pealerlara karşı da MAG'e destekler seçiyorum. Mesela luxa karşı naut, nauta karşı Janna, Janna'ya karşı Brand gibi. Son söylediğimden çok metada bulunan destekleri seçmek çok daha önemli Win almak için.
Bunların dışında TR sunucusu West'te oynamaktan daha iyi bence. West'te ben 2 ay oynadım dayanamadım hesabımı tekrar RP ile TR'ye aldım. TR sunucusunda ping falan da düşük hem :D
 

Geri
Yukarı