LoL'de lig atlayamamak

Yeteneği oynayışı bir kenara bırakarak söylüyorum. Doğru laneler doğru çarlarla daha hızlı yükselebilirsin.

Örnek verebilir misiniz hocam.

Şu takım olayı bir bitmedi arkadaş. Yok bana kötü geldi karşıya iyi geldi ondan düştüm vs. yıllarca Challenger seviyesinde profesyonel oyuncularla oynadım. Bana şu an Gold bir hesap ver.
20 maça gireyim. AFK troll ne olursa olsun 18 maç Win garantisi veririm size. Tek bir bahane dahi olmaksızın. Gold'dan bronza düşüyorsanız demek ki seviye olarak Gold'luk oyuncu değilsiniz.

Bu oyunda kötüysen düşersin.
İyiysen ligini korursun.
Çok iyiysen yükselirsin.

Gayet net.

Hocam Gold'dan bronza düşmesin Gold elo hesapta rahatça oynayıp kazanabiliyordum yani normal oynuyordum cok iyide değil kötü de değil ama şu an bronzdan çıkamıyorum.
 
Örnek verebilir misiniz hocam.



Hocam Gold'dan bronza düşmesin Gold elo hesapta rahatça oynayıp kazanabiliyordum yani normal oynuyordum cok iyide değil kötü de değil ama şu an bronzdan çıkamıyorum.
Çıkamıyorsanız demekki goldluk bir oyuncu değilsiniz. Gayet net değil mi hocam? Şuan sizin hesabınıza girsem mid soraka ile 10 maçta 9 win garanti alırım. Tryhard oynasam 15 te bitirdiğim oyun bile çıkar 3-4 tane. Demekki bir yerlerde bir eksikliğiniz var.
 
Ben normal s alıp sandık düşürmeye çalışıyordum ancak s alamadıkça lig atlamaya başladım taktiğim şu bunu uyguluyorum genelde. Sion alıp top lane duruyorum ara sıra rakibi kesmeye ve minyonlara odaklanıyorum. 6 seviye olunca eğer TP varsa ve lane üstüme yavaştan geliyorsa bota doğru yürüyüp geriden u atıyorum 1 veya 2 kill alınca base TP veya direk topa TP atıyorum.

Çıkamıyorsanız demek ki Gold'luk bir oyuncu değilsiniz. Gayet net değil mi hocam? Şu an sizin hesabınıza girsem mid Soraka ile 10 maçta 9 Win garanti alırım. Tryhard oynasam 15'te bitirdiğim oyun bile çıkar 3-4 tane. Demek ki bir yerlerde bir eksikliğiniz var.

Eksiğim nerede olabilir bir de lig atlamanın şampiyonla bir ilgisi var mı?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı