LoL'de maç kazanamıyorum

Bence warwick oynayarak çıkabilirsin ben warwick ile gümüşden Gold'a çıktım hero çok hızlı bu sayede kolay gank atıyor harita görevleri desen pasifi ve Q yeteneği ile tek başına alabiliyor önemli olan geri düşmemek gücüne fazla güvenip geri düşersen toplayamazsın ona dikkat et ve eğer bir koridorda kimsenin alamayacağı minyonlar varsa onları almanı tavsiye ederim karşı ormancı karşısında çok öne geçersin bu da bir oyun bilgisi hadi kolay gelsin.
 
Şu oyunu 8 sezondur oynuyorum son 4 yıldır rank kasıyorum. Eğer yükselmek istiyorsan kendini geliştir. Takımındaki kişiler senin gibi oyuncular farklı değilsin, eğer daha iyi oynadığını düşünüyorsan oyna yüksel. Oyun içerisinde yaptığın hataları göremeyebilirsin ama gelişmek istiyorsan objektif bakarak oyun tekrarını incele bir süre, emin ol çok fazla yardımı dokunacak.
 
Evet arkadaşlar şu andan itibaren Silver 2 80 Lp'den Silver 3 75 lp deyim. Daha girmiyorum, çünkü sadece 2 günde oldu bu olanlar, ve hiç maç kazanamadım. Ben iyi oynasam Jungle gelip karşıya ölüyor, ya da AFK olur. Sizce hangi Hero'yu almalıyım?

Dıscord sunucularında LoL odaları var oradan kendine bir ekip bul ve Hero'lara biraz daha alış rahat çıkarsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı