LoL'de nasıl maç kazanılır?

Dediklerinize uycam cevap verdiğiniz için teşekkürler. Bu arada hesap elo hellde oldugundan ötürü çok uzun zamandır yani bir yılı geçti neredeyse yeni hesap açmaya karar verdim. Bir de bu hesabın şampiyon havuzu bayağı uzun şöyle gösterdiğim gibi. Yeni hesabımda birkaç karaktere odaklanacağım. Orman oynamayı düşünüyorum idare etmesi daha kolay. Sizce ne mainlemeliyim? Genel olarak birçok karaktere hakimim.Eki Görüntüle 2674193

Kesinlikle Viego mainleyin. Maç taşıma potansiyeli aşırı fazla.

Dediklerinize uycam cevap verdiğiniz için teşekkürler. Bu arada hesap elo hellde oldugundan ötürü çok uzun zamandır yani bir yılı geçti neredeyse yeni hesap açmaya karar verdim. Birde bu hesabın şampiyon havuzu baya uzun şöyle gösterdiğim gibi. Yeni hesabımda bir kaç karaktere odaklanacağım. Orman oynamayı düşünüyorum idare etmesi daha kolay. Sizce ne mainlemeliyim? Genel olarak bir çok karaktere hakimim.
Rica ederim. Şampiyon seçimi için skill seti elinize en yatkın olan şampiyonu seçmeniz daha iyi olur. İllaki herkesin daha iyi kontrol edebildiği ve limitlerini bilerek oynadığı bir herosu vardır. Ayrıyeten jungle oyunda en önemli rol bir mid main olarak böyle düşünüyorum ve oynayabilmek için sağlam harita okuması ve makro bilgisi gerekiyor. Dediğim gibi yapay zekaya sorduğunda bunların hepsini anlatacak. Bu bilgileri anlatmak için millet oturum başı 300-400tlden koçlara para ödüyor sen bedavadan öğreneceksin. Son olarak lütfen takımını suçlamayı bırak bak sana mesaj yazdıktan sonra girip biraz lig kasayım dedim o hesapta ve 2 küme çıktım. Kötü takım geldi mi? Geldi ama önemli olan mentalini koruyup win condition olan yerlere odaklanmak dostum. Bunları kovalarsan her maçı değil ama çoğu maçı lehine çevirirsin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-03-10 022248.png
    Ekran görüntüsü 2026-03-10 022248.png
    82,4 KB · Görüntüleme: 15
Tek başınaysanız çok zor hocam, bazı maçları LoL içeriği üreten yayıncılar bile solo taşıyamıyor. Genelde yanlarında bir kişi oluyor. Olsa da diğer üç kişi yüzünden maçı taşıyamıyorlar.

Rica ederim. Şampiyon seçimi için skill seti elinize en yatkın olan şampiyonu seçmeniz daha iyi olur. İllaki herkesin daha iyi kontrol edebildiği ve limitlerini bilerek oynadığı bir herosu vardır. Ayrıyeten jungle oyunda en önemli rol bir mid main olarak böyle düşünüyorum ve oynayabilmek için sağlam harita okuması ve makro bilgisi gerekiyor. Dediğim gibi yapay zekaya sorduğunda bunların hepsini anlatacak. Bu bilgileri anlatmak için millet oturum başı 300-400tlden koçlara para ödüyor sen bedavadan öğreneceksin. Son olarak lütfen takımını suçlamayı bırak bak sana mesaj yazdıktan sonra girip biraz lig kasayım dedim o hesapta ve 2 küme çıktım. Kötü takım geldi mi? Geldi ama önemli olan mentalini koruyup win condition olan yerlere odaklanmak dostum. Bunları kovalarsan her maçı değil ama çoğu maçı lehine çevirirsin.
Yeni hesapta aynı cacık. Düşük levelde 10 maç kazandım arka arkaya bir anda birşeyler oldu rakibe plat üstü rakip atmaya başladı milyonluk ve 6 maç kaybettim saldım yeni hesabı. Anladım ki hesapdan ziyade oyunun cidden kitabı bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı